Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 29-08-11, 13:16   #1
Robotzel88

Stage 5

Robotzel88's Avatar

Default Unde`s ursii....

Aseara am trecut pe la piata victoriei fiind in trecere (la plimbarea de seara pe la 12,12:30 noaptea) am vazut multi motociclisti ceva masini am zis sa vezi ca aicea sunt 2,3 baieti cu ursi trec pa langa parcare si raman uimit si dezamagit ca nu era nici un urs ....2 pisci tunate si multi motociclisti care vb intre ei se uitau pe la moto etc...in mintea mea a venit urmatoarea intrebare : Unde`s toti ursi frate ....inainte sa-mi cumpar si eu ursu credeam ca exista un loc de intalnire a posesorilor de e30 unde putem discuta despre tot ce ne vine in minte ce probleme au mai aparut sau alte idei, cand ies in trafic stau si vanez ursi dar ma intorc dezamagit acasa...macar in weekend sa ne gasim un loc de stat la vorba...recunosc sunt incepator si la volan si proaspat propietar de urs mi-ar prinde bine sfaturi de la persoane mai trecute prin peripetii....vad atatia ursi pe forum in poze si nici unu in trafic rar de tot cred ca 1urs pe saptamana vad....sa inteleg ca asa ceva nu se mai practica de mult ?....

Last edited by Robotzel88; 29-08-11 at 13:19.
Robotzel88 is offline   Reply With Quote
Old 29-08-11, 13:47   #2
crysty.bobok

Stage 5

crysty.bobok's Avatar

Default Re: Unde`s ursii....

ia vezi AICI cred ca se tine cate o intalnire la fiecare 1-2 saptamani ...
crysty.bobok is offline   Reply With Quote
Old 29-08-11, 14:00   #3
Robotzel88

Stage 5

Robotzel88's Avatar

Quote:
Originally Posted by crysty.bobok View Post
ia vezi AICI cred ca se tine cate o intalnire la fiecare 1-2 saptamani ...
daca stiam ma duceam si eu nu sa fiu eu mot acolo ci doar sa aflu cateceva :-<
Old 29-08-11, 14:35   #4
rdy01

Stock

e criza...lumea nu mai are timp de intalniri sau de plimbari la 12 noaptea... benzina e scumpa
rdy01 is offline   Reply With Quote
Old 29-08-11, 14:39   #5
Robotzel88

Stage 5

Robotzel88's Avatar

Quote:
Originally Posted by rdy01 View Post
e criza...lumea nu mai are timp de intalniri sau de plimbari la 12 noaptea... benzina e scumpa
dar nu am zis la 12 noaptea ci doar de un loc de intalnire si daca exista asa ceva in bucuresti sau daca se practica.
Old 05-09-11, 15:01   #6
cozo
Inferno Motorsport Member

Stage 5

cozo's Avatar

Member of:
[Inferno Motorsport]

vezi k pe facebook se anunta intilnirile......in general sunt sambata la 18:00 in p-ta constitutiei
cozo is offline   Reply With Quote
Old 05-09-11, 16:30   #7
Robotzel88

Stage 5

Robotzel88's Avatar

Quote:
Originally Posted by cozo View Post
vezi k pe facebook se anunta intilnirile......in general sunt sambata la 18:00 in p-ta constitutiei
nu`s genu sa frecventez facebuc am fost si mi-a placut numa ca eram intr-un moment prost cu bani
Old 14-09-11, 02:06   #8
lopezz

Stage 5

lopezz's Avatar

asra ma intreb si eu unde s-au dus toti ursi acum cativa ani la fiecare semafor era cate un urs 2 .. si mam mama .imi iau si eu urs .. mi-am luat .. si nu mai vad pe nimeni cu urs pe strada
lopezz is offline   Reply With Quote
Old 14-09-11, 10:15   #9
Guwy
Banned

Stage 5

Quote:
Originally Posted by lopezz View Post
asra ma intreb si eu unde s-au dus toti ursi acum cativa ani la fiecare semafor era cate un urs 2 .. si mam mama .imi iau si eu urs .. mi-am luat .. si nu mai vad pe nimeni cu urs pe strada
Multi dintre cei care aveau acum cativa ani ursi au imbatranit si si-au luat o a doua masina de zi cu zi , ori le-au modificat prea rau si nu mai pot merge zi de zi cu ei , ori sau plictisit de ei , ori ... ori ... ori .
Puteti sa va formati voi o brigada si sa iesiti , in felul asta va si imprieteniti , va sfatuiti , va ajutati etc.
V-am salutat !
Guwy is offline   Reply With Quote
Old 17-09-11, 11:20   #10
Robotzel88

Stage 5

Robotzel88's Avatar

Quote:
Originally Posted by Guwy View Post
Multi dintre cei care aveau acum cativa ani ursi au imbatranit si si-au luat o a doua masina de zi cu zi , ori le-au modificat prea rau si nu mai pot merge zi de zi cu ei , ori sau plictisit de ei , ori ... ori ... ori .
Puteti sa va formati voi o brigada si sa iesiti , in felul asta va si imprieteniti , va sfatuiti , va ajutati etc.
V-am salutat !
o idee buna cu iesitu dar nu poti sa te duci cu japca "salut vad ca ai si tu urs hai sa ne plimbam " am vazut ceva ursari pe aicea prin vitan dar nu-i cunosc find boboc in ursi si tare nevoie as mai avea si eu de ei sa mai ma sfatuiasca sa-si mai dea o parere .... tare rau e cand nu cunosti
Old 17-09-11, 11:30   #11
Guwy
Banned

Stage 5

Quote:
Originally Posted by Robotzel88 View Post
o idee buna cu iesitu dar nu poti sa te duci cu japca "salut vad ca ai si tu urs hai sa ne plimbam " am vazut ceva ursari pe aicea prin vitan dar nu-i cunosc find boboc in ursi si tare nevoie as mai avea si eu de ei sa mai ma sfatuiasca sa-si mai dea o parere .... tare rau e cand nu cunosti
Dar restul de ursari cum crezi , ca s-au imprietenit ? Crezi ca au copilarit de mici si cand s-au facut mari si-a luat toti ursi si gata s-a format brigada ?
Nu ... s-au bagat in seama unii cu altii si in felul asta s-au imprietenit , altfel nu ai cum sa intrii intr-un anturaj daca nu te bagi in seama .
Guwy is offline   Reply With Quote
Old 17-09-11, 11:37   #12
Robotzel88

Stage 5

Robotzel88's Avatar

Quote:
Originally Posted by Guwy View Post
Dar restul de ursari cum crezi , ca s-au imprietenit ? Crezi ca au copilarit de mici si cand s-au facut mari si-a luat toti ursi si gata s-a format brigada ?
Nu ... s-au bagat in seama unii cu altii si in felul asta s-au imprietenit , altfel nu ai cum sa intrii intr-un anturaj daca nu te bagi in seama .
adevarat graiesti tinere print
- Copyright 2024 4Tuning -