Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Closed Thread

Thread Tools
Old 05-08-11, 16:02   #1
motzu

Stage 5

motzu's Avatar

Member of:
[CSR]
Default BMW FANS MEET ROMANIA 2011

Dupa ce am vazut cum a fost la e30 meeting si e36&e46 meeting am decis sa fac si un bmw fans meet anu acesta
care se va tine la alba iulia fiind un oras vechi si am gasit si locu pt filmari poze gen filmarea de mai jos

https://www.youtube.com/watch?v=dJlmd...eature=feedlik

data la care m-am gandit ar fi 4 septembrie dar se poate schimba daca multi doresc alta data
acu astept pareri si opinii
va multumesc!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	BimmerFestALBA-IULIAfinal.jpg
Views:	76
Size:	317.0 KB
ID:	2109455  

Last edited by aleks; 05-08-11 at 23:33.
motzu is offline  
Old 05-08-11, 16:05   #2
Yo87_xXx

Stage 5

Yo87_xXx's Avatar

Default re: BMW FANS MEET ROMANIA 2011

primul sustinator!
Yo87_xXx is offline  
Old 05-08-11, 16:06   #3
DaNn.ZyX
Opel Driver

Stage 5

DaNn.ZyX's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by motzu View Post
Dupa ce am vazut cum a fost la e30 meeting si e36&e46 meeting am decis sa fac si un bimmerfest anu acesta
care se va tine la alba iulia fiind un oras vechi si am gasit si locu pt filmari poze gen filmarea de mai jos

https://www.youtube.com/watch?v=dJlmd...eature=feedlik

data la care m-am gandit ar fi 4 septembrie dar se poate schimba daca multi doresc alta data
acu astept pareri si opinii
va multumesc!
Bine ma ,pai ce doar nemtii sa faca dastea,sper sa reusiti sa faceti ceva frumos,pacat ca e prea departe sa ajung si eu
P.s : frumos afis
Old 05-08-11, 16:51   #4
da_joint
BMW Driver

Stage 5

da_joint's Avatar

Member of:
[BMW]
[2 Roti]

1.Denumirea Bimmerfest este o marca inregistrata deja in Romania,drept urmare nu ai acceptul sa il folosesti.
2.O intalnire atat de mare nu se face asa peste noapte in curtea din spatele blocului ci se planuieste cu mult timp inainte.
3.Apoi o astfel de intalnire se intinde cel putin pe 3 zile fiindca 2 zile e putin.Apoi de cazare sponsori,participanti ,promovare,program cine se ocupa si cand?
Sa nu mai mentionez ca intalnirea e30 a fost acum 1 luna jumate si cea de e36 acum o saptamana...chiar crezi ca la toti ploua cu bani?gandeste-te ca unii au scos 6-7 mil lejer din buzunar sa vina.Si mai sunt multe alte aspecte care nu are rost sa le expun aici.
Sincer cred ca vorbesti in necunostinta de cauza -fara suparare.
da_joint is offline  
Old 05-08-11, 16:53   #5
Lymbutza

Stage 5

Lymbutza's Avatar

bimmerfest daca ii spun se lasa cu proces .

Anu asta nu mai e loc de organizat nimic , eu personal nu imi permit inca o intalnire , mai imi fac si eu concediu . . . .
Old 05-08-11, 17:16   #6
motzu

Stage 5

motzu's Avatar

Member of:
[CSR]

Quote:
Originally Posted by da_joint View Post
1.Denumirea Bimmerfest este o marca inregistrata deja in Romania,drept urmare nu ai acceptul sa il folosesti.
2.O intalnire atat de mare nu se face asa peste noapte in curtea din spatele blocului ci se planuieste cu mult timp inainte.
3.Apoi o astfel de intalnire se intinde cel putin pe 3 zile fiindca 2 zile e putin.Apoi de cazare sponsori,participanti ,promovare,program cine se ocupa si cand?
Sa nu mai mentionez ca intalnirea e30 a fost acum 1 luna jumate si cea de e36 acum o saptamana...chiar crezi ca la toti ploua cu bani?gandeste-te ca unii au scos 6-7 mil lejer din buzunar sa vina.Si mai sunt multe alte aspecte care nu are rost sa le expun aici.
Sincer cred ca vorbesti in necunostinta de cauza -fara suparare.
poi prietene pt toate este un inceput acu ca nu vin toti inteleg e criza banii nu sunt asta este....nu se va tine in spatele blocului de asta sa fi linistit dupa ce va avea loc mai vb daca a meritat sau nu
vine cine vrea cine poate fara suparare oricum din zona mea adun minim 30 de masini si o sa vezi daca e asa
2 zile e suficient

daca e asa se schimba numele dar intalnirea tot va avea loc

Last edited by motzu; 05-08-11 at 17:27.
motzu is offline  
Old 05-08-11, 17:40   #7
Lymbutza

Stage 5

Lymbutza's Avatar

pai din start nu e bine cum gandesti , evident strangi din zona ta 30 de masini , ai 50 de km pana la Alba . . . . Spui ca vine cine poate si cine vrea , nu e chiar asa , deja e vb de vine cine isi permite , propui o intalnire peste 3 sapt care pe unii se poate sa ii coste 700-800 de lei , uiti cat este salariul mediu in romania . . . la mine 700 de lei este avansul , vrei sa fac ceva frumos , dar nu sti in ce consta ceea ce vrei .

Parerea mea ca o astfel de intalnire trebuie aranjata de pe acum pt Primavara viitoare .

Din cei care au fost sapt trecuta la E36%E46 meeting cu cred sa iti vina macar un sfert .

nu o spun cu gand rau , dar este mult prea din oala !
Lymbutza is offline  
Old 05-08-11, 17:45   #8
motzu

Stage 5

motzu's Avatar

Member of:
[CSR]

Quote:
Originally Posted by Lymbutza View Post
pai din start nu e bine cum gandesti , evident strangi din zona ta 30 de masini , ai 50 de km pana la Alba . . . . Spui ca vine cine poate si cine vrea , nu e chiar asa , deja e vb de vine cine isi permite , propui o intalnire peste 3 sapt care pe unii se poate sa ii coste 700-800 de lei , uiti cat este salariul mediu in romania . . . la mine 700 de lei este avansul , vrei sa fac ceva frumos , dar nu sti in ce consta ceea ce vrei .

Parerea mea ca o astfel de intalnire trebuie aranjata de pe acum pt Primavara viitoare .

Din cei care au fost sapt trecuta la E36%E46 meeting cu cred sa iti vina macar un sfert .

nu o spun cu gand rau , dar este mult prea din oala !
eu cu nosferu si inca cativa normal asa am vrut sa facem doar din zona noastra pt ca stiam ca sunt costurile prea mari pt cei care vin de la multi km
dar am zis sa punem si pe forum sa vedem pareri...
nici nu ma asteptam sa vina multi din tara acu cum am zis si mai sus care vor sa vina si au posibilitatea ii astept si nu o sa regrete
motzu is offline  
Old 05-08-11, 17:48   #9
Nastase Bogdan

Stage 5

Nastase Bogdan's Avatar

Member of:
[BMW]
[DACIA]

Cand a fost cu intalnirea de E30 se mai gasise cineva din Constanta sa zica ca ar fi bine de facut intalnirea nationala la mare..eu cred ca vroia chiar in curtea blocului sau ca sa nu se deplaseze prea mult...

Un "Bimmerfest" e normal sa se faca tot undeva in centrul tarii si anuntat cu mult timp inainte..poate la anul cu cea mai mare placere
Nastase Bogdan is offline  
Old 05-08-11, 17:51   #10
quze

Stage 5

Anu asta e in "trend" sa organizezi intalniri, bimmerfest - nu prea stii ce implica cuvantul asta, mai bine mai documenteaza-te un pic si vezi ce iese.
quze is offline  
Old 05-08-11, 18:03   #11
motzu

Stage 5

motzu's Avatar

Member of:
[CSR]

Quote:
Originally Posted by Nastase Bogdan View Post
Cand a fost cu intalnirea de E30 se mai gasise cineva din Constanta sa zica ca ar fi bine de facut intalnirea nationala la mare..eu cred ca vroia chiar in curtea blocului sau ca sa nu se deplaseze prea mult...

Un "Bimmerfest" e normal sa se faca tot undeva in centrul tarii si anuntat cu mult timp inainte..poate la anul cu cea mai mare placere
poate la anu si in centru tari....anu asta aici am ales si aici va ramane

Quote:
Originally Posted by quze View Post
Anu asta e in "trend" sa organizezi intalniri, bimmerfest - nu prea stii ce implica cuvantul asta, mai bine mai documenteaza-te un pic si vezi ce iese.
poi numele a fost ales gresit nu e problema se va schimba

Last edited by motzu; 05-08-11 at 18:07.
motzu is offline  
Old 05-08-11, 18:11   #12
da_joint
BMW Driver

Stage 5

da_joint's Avatar

Member of:
[BMW]
[2 Roti]

Daca iti zice omu ceva tu o iei ca pe ceva personal.Una e sa faci o intalnire zonala alta e sa spui intalnire nationala.Crezi ca la intalnirea e36/e46 de acum a iesit totul perfect?iti zic eu NU! si asta tocmai pentru ca multe lucruri au fost facute si adaptate din mers.O intalnire pentru toata gama/modele se planuieste cu mult timp inainte si multa bataie de cap.Daca ai impresia ca a fi organizator e ceva trendy sau cool te inseli amarnic.La cata fu..re e iti vine sa iti bagi ceva ca zice unu sau altu multumesc.
Oare de ce nu exista acest avant si atunci cand e vorba sa se faca deja o intalnire? In peste 5ani de cand organizez sa mor daca am intalnit mai mult de 1 sau 2 persoane care sa vina si sa intrebe daca poate ajuta cu ceva...macar sa intrebe!!! Asa ca scuza-ma ca iti tratez topicul si initiativa asa insa ma bufneste rasu.Si ca incheiere iti mai spun odata nu e ceva personal putea fi orice alta persoana.
da_joint is offline  
Old 05-08-11, 18:21   #13
motzu

Stage 5

motzu's Avatar

Member of:
[CSR]

Quote:
Originally Posted by da_joint View Post
Daca iti zice omu ceva tu o iei ca pe ceva personal.Una e sa faci o intalnire zonala alta e sa spui intalnire nationala.Crezi ca la intalnirea e36/e46 de acum a iesit totul perfect?iti zic eu NU! si asta tocmai pentru ca multe lucruri au fost facute si adaptate din mers.O intalnire pentru toata gama/modele se planuieste cu mult timp inainte si multa bataie de cap.Daca ai impresia ca a fi organizator e ceva trendy sau cool te inseli amarnic.La cata fu..re e iti vine sa iti bagi ceva ca zice unu sau altu multumesc.
Oare de ce nu exista acest avant si atunci cand e vorba sa se faca deja o intalnire? In peste 5ani de cand organizez sa mor daca am intalnit mai mult de 1 sau 2 persoane care sa vina si sa intrebe daca poate ajuta cu ceva...macar sa intrebe!!! Asa ca scuza-ma ca iti tratez topicul si initiativa asa insa ma bufneste rasu.Si ca incheiere iti mai spun odata nu e ceva personal putea fi orice alta persoana.
poi eu am vb cu multe persoane nu neaparat din zona mea....au spus ca vin chiar daca nu suntem foarte multi tot o sa facem
prima data asa am vrut intalnire zonala am scris si mai sus....dar am zis dupa sa vedem ce zice unu si altu pe forum
poate sa ramana si o intalnire zonala daca e pana acolo
sa ne intalnim sa facem niste poze filmulete faine ajunge chiar si o zi
numele a fost ales gresit scuzele mele nu am verificat inainte daca e luat sau nu...
ma bucur pt tine ca ai organizat multe intalniri iti doresc inca atatea sa le faci
noi ce facem aici e din pasiune acu o sa vedem ce iasa
motzu is offline  
Old 05-08-11, 18:28   #14
Nosfer

Stage 5

Ideea nu e neaparat de intalnire nationala si in nici un caz nu va fi o intalnire ca e36 & e46 meet care a fost foarte foarte reusita si banuiesc ca a placut tutoror. Asta s-ar vrea a fi o intalnire locala (mai in Ardeal ca sa zic asa), intre pasionatii BMW din zona, si oricine altcineva din tara care doreste sa faca o plimbare pana la Alba Iulia de un weekend, sa-si mai descreteasca fruntea putin.

In Buc sunt meet-uri e36 (de exemplu) in fiecare weekend si nimeni din tara nu se plange ca nu poate ajunge la ele ca e 300 lei benzina pana acolo. Esti in zona si poti sa mergi, bine, nu esti, tot bine. Nu e obligatoriu pentru nimeni.

Nu va fi Bimmerfest, mai mult un BMW fans meet local.

Last edited by Nosfer; 05-08-11 at 18:32.
Nosfer is offline  
Old 05-08-11, 18:32   #15
Lymbutza

Stage 5

Lymbutza's Avatar

E Haos !

Mult noroc !
Lymbutza is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -