Quote:
Originally Posted by dragy2008
nu e asha ....am vb la omniasig tot pt un urs din 90 si mi-a zis in felul urmator aca nu are rugina imi face casco .Pretul de catalog pt un urs din 90 e undeva la 18.000e atat a costat atunci si asigura la un pretz in jur de 3500-4000e...daca de ex ai o avarie ei itzi dau banii mai putzin 4% din valoarea asigurata .De ex daca tu rupi spoilerul sa zice si el face 500E la o valoare de 4000e 4% insemna 160e tu pui 160 si ei pun restu ....nu se prea merita intradevar pt un parbriz spart sau un far spart pt ca nu mai iei mare lucru de la ei .....dar daca o lovesti rau tu pui doar 160E la reparatie si o potzi repara si la reprezentanta bmw daca vrei ....in plus de asta daca valoarea pagubei depaseste valoarea asigurata in cazul nostru 4000e ei itzi dau 4000e pe masina .In cazul in care o lovesti rau si nu vrei sa o mai iei o duci intr-un service f scump itzi fac aia un deviz peste suma asigurata si ai luat 4000 pe urs ....io zic ca e bine una peste alta ...pt avarii mici nu dar pt cele mari se merita
|
nu stiu cu cine ai vb tu dar mie asa mi s-a zis....in conditiile de mai sus....e ok...la ce mi-au zis mie e naspa!!!!
ps : omniasig???? astia n-ar da nici macar 1 leu pentru dauna!!!
am sa merg si la ei...merci!