Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 21-11-11, 11:56   #16
burnout_bmw
BMW Driver

Stage 5

burnout_bmw's Avatar

Member of:
[BMW]
Default Re: PREA MULT SPAM LA ANUNTURI

Si ca sa mai adaug ceva la ce a spus Cipilica, la rubrica de vanzari/cumparari piese de ocazie, unde toti au pus anunturi cu dezmembrari cand ar trebui ca pe acest topic sa gasesti o piesa mai rara, o piesa ieftina, o piesa cu adevarat de okazie... nu sa gasesti gunoaie....

Si probleme nu sunt doar la rubrica anunturi....
burnout_bmw is offline   Reply With Quote
Old 21-11-11, 16:33   #17
RoByNeT
AirRide Lover

Stage 5

RoByNeT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[SKODA]
[4Rally]
[Competitor CNCA]
[STREETMANIACS]
[AUDI]

Din perspectiva mea la sectiunile BMW / Piese de vanzare si Masini BMW de vanzare, mai multa ordine de atat nu se poate face, si daca voi aveti alte idei le ascultam cu placere. Cat despre sectiunea Masina mea Seria 3, acolo nu pot ajuta.

PS: pe thread`ul cu Vanzari/cumparari de ocazie, o sa dispara toata anunturile de genul "Dezmembrem e30/e36/e46 etc." si o sa ramana doar piesele fix de ocazie. Asta nu inseamna sa se apuce lumea pe rand sa posteze cate o piesa de pe masina respectiva.

PS2: Sunt de acord si eu cu usergroup`ul BMW. Sunt multi care au avut bmw 1 saptamana, sau e masina lu tati, sau aspira la unul s.a.m.d. Acel thread cu join`ul ar trebui luat de la 0 si inasprita aderarea.

Last edited by RoByNeT; 21-11-11 at 16:37.
RoByNeT is offline   Reply With Quote
Old 22-11-11, 10:56   #18
Daniel_Toa

Stage 5

Daniel_Toa's Avatar

Member of:
[Moderators]
[BMW]
[DACIA]
[VW]

Pe topicul Vanzari/cumparari de ocazie , se vor vinde doar piesele care nu au topic .
Daniel_Toa is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -