Re: Kilometraj E 36
aici e relativ. un motor bine ingrijit (ulei schimbat la timp, antigel, neforjat) poate ajunge si la 1 mil de km, poate chiar mai mult. insa neavand de unde sti cum a fost ingrijit motorul pana sa intre in posesia ta, nimeni nu iti poate face un pronostic corect. poate sa te mai tina 10 ani sau poate sa fie gata maine. sunt prea multe variabile in schema.
cu kilometrajul, iarasi - relativ. posibil sa aiba mai multi km decat scrie. de exemplu eu cand am cumparat masina "avea" 140K si vanzatorul se jura pe ma'sa si pe tac'su (cu care era chiar in masina, venisera impreuna in Buc sa vanda masina) ca sunt reali. bine-intels ca nu l-am crezut, dar nici nu puteam sa ii dovedesc contrariul, testerul nu ajuta cu nimic la faza asta. Dupa ce am cumparat masina, m-am apucat sa frunzaresc actele de Germania, printre care intamplator samsarul (ca altfel nu-l pot numi) uitase o fisa de tuv (itp) ceva mai veche. Scorul: km stand: 232.000 KM in 2008, la care mai adaugi 2 ani de frecus, sarea de 300 K ca popa.
Last edited by rdy4ever; 20-04-11 at 02:17.
|