salutare tuturor am si eu o nelamurire in legatura cu arcurile taiate la e30,la arcurile spate daca le tai o sa le mai poti monta,nu o sa sara ?
astept sfaturi de la cei care au mai facut astfel de operatiuni,multumesc
salutare tuturor am si eu o nelamurire in legatura cu arcurile taiate la e30,la arcurile spate daca le tai o sa le mai poti monta,nu o sa sara ?
de ce vrei sa le tai??sa o lasi mai jos??de ce nu cumperi 2 arcuri si scapi de batai de cap
ca sa o las mai jos de aia le-as taia ,acum am arcuri sport si am schimbat 2 seturi dar tot nu sunt multumit de rezultate si cam asta ma roade daca le tai pe spate nu o sa sara ?
am avut unele 60 prima data dupa care am pus altele care au coborato mai jos insa nu stiu astea cat sunt , reglabila ar fi cea mai ideala dar costa ceva banuti si acum nu prea dispun de finantesi cam de asta as vrea sa o tiganesc un pic
eu m-am plimbat 2 ani cu arcurile taiate cand aveam e36 acum mai mult de 9-10 ani si nu s-a intamplat nimic... Intreadevar e mult mai safe daca cumperi reglabila dar daca ai arcuri sport si vrei sa le tai, eu iti garantez ca nu se poate. Trebuie le incalzesti si apoi sa tai, dupa ce tai trebuie sa incalzesti din nou si dai forma insa daca vrei sa le tai avand in vedere ca ai arcurile sport s-ar putea sa le crapi si sau ai mare sanse sa sara la un hop cu viteza mare
Bafta...