am imaginea cu so good, o are cineva facuta cu vectori? ca as vrea sa o scot si na....
sau poate cineva sa o faca in vectori? ar fi de folos pentru multi.
Si eu cautam intr-un timp stickerul asta in format vectorial !
Daca te avantajeaza iti pot da id-ul unui user de aici de pe forum si iti trm el stickerul... are si alte modele .. la preturi rezonabile !
ti-am facut eu o varianta. Ti-am pus-o si in .psd, banuiesc ca vrei sa schimbi culorile, de asta o aveai nevoie vectorial, nu? Daca nu te descurci, imi spui in ce culori o vrei si ti-o fac eu.
are transparenta, dar trebuie salvata pt a o folosi cu transparenta.
Stickerul este o replica, nu este ca cel original.
Literele sunt rotunde la cel original, pentru ca emblema bmw este rotunda, si trebuie o armonie vizuala, nu 3 ovale si un cerc perfect.
Stickerul este o replica, nu este ca cel original.
Literele sunt rotunde la cel original, pentru ca emblema bmw este rotunda, si trebuie o armonie vizuala, nu 3 ovale si un cerc perfect.
Stickerele alea au si ele un sens, un rost, o poveste... voi le puneti ca NIKE pe luneta
Nu bossule nu sti tu, sunt stickere in care se masoara jmekeria d asta cu cat avem mai multe suntem mai jmekeri
P.s: am si eu nevoie de niste sfaturi de la tine, ca stiu ca ai avut laguna, se poate ?
Re: stickere so good
Quote:
Originally Posted by SiLoTh
pana la urma am vb cu skizzu
Ai rezolvat? Eu am renuntat la chiptuning dupa ce am fost la Skillzu. Is la stage2 stickers ) si pot sa'ti zic ca se simte diferenta. Masina trage mult mai smecher.