Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 18-10-10, 12:17   #16
sLi4bmw

Stage 4

sLi4bmw's Avatar

Default Re: Noua taxa poluare 2011

Quote:
Originally Posted by 02PSR View Post
si mai am o nedumerire.cu cat masina este mai veche si mai rulata cu atata taxa este mai ieftina ?si ce e aia depreciere ?
pai taxa variaza un functie de anul masini si euro , pe cat e de rulata nustiu daca are vreo importanta. Deprecierea , pentru asta platesti o taxa nustiu cat dar cateva milioane si iti reduce din taxa in functie de optiunile de pe masina.Adica daca nu ai clima,airbaguri,servo,abs etc o sa iti reduca ceva din taxa, mi se pare ca 48% e maxim cat poate fi redusa.Mai bine dai un telefon la rar sa te lamureasca ei. e aiurea oricum, sper sa nu o mareasca..
sLi4bmw is offline   Reply With Quote
Old 18-10-10, 23:34   #17
viorelandrei

Stage 5

viorelandrei's Avatar

astia sunt nebuni cu taza lor.de exemplu in germania poti sa imatriculezi orice masina,poate sa aiba 100 de ani..dureaza cateva minute si costa cativa bani
viorelandrei is offline   Reply With Quote
Old 19-10-10, 00:47   #18
Sparkle_81
BMW Driver

Stage 5

Sparkle_81's Avatar

Member of:
[BMW]
Angry Re: Noua taxa poluare 2011

Germanii astia e prosti , ei , care este . Sa vina ei la romanica sa invete de la noi : de ce sa fie bine cand poate sa fie mai ....rau ? De ce sa castigi cand poti pierde ? Ce atatea firme , sa mai inchidem din ele ! Ce asa salarii mari , sa mai taiem din ele ! etc , s.a.m.d. , s.a.

ex.E38 M67D40
ex.E36 M44B19
Sparkle_81 is offline   Reply With Quote
Old 19-10-10, 17:15   #19
sLi4bmw

Stage 4

sLi4bmw's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sparkle_81 View Post
Germanii astia e prosti , ei , care este . Sa vina ei la romanica sa invete de la noi : de ce sa fie bine cand poate sa fie mai ....rau ? De ce sa castigi cand poti pierde ? Ce atatea firme , sa mai inchidem din ele ! Ce asa salarii mari , sa mai taiem din ele ! etc , s.a.m.d. , s.a.
daa ) oricum suntem pe nicaieri
Old 20-10-10, 23:28   #20
viorelandrei

Stage 5

viorelandrei's Avatar

germanii e prosti,romanii sunt mai destepti.ai dreptate=)))))....ramanii sunt niste hoti,niste tampiti de oameni.sunt mai prosti oamenii de rand k nu se duc la ei cu parii sa le sparga capu....
TEL: 0743243632
Old 24-10-10, 21:10   #21
Mr.Private

Stock

sal.am citit cu interes posturile voastre (sLi/Sparkle) in legatura cu inmatricularea si m-au pus pe ganduri.de ce?pana in decembrie vreau sa imi achizitionez si eu un Bmw 316i(1994-1998 ),dar nu stiu ce sa fac pt ca,la fel ca si tine sLi,nu o sa am bani de inmatriculare pana in 2011,mai e o varianta sa o achiz gata inscrisa dar dupa sapt bune de cautare si tel date,nu am gasit nimic acceptabil,97% din preturi sunt exagerate,sa nu mai spun ca la capatul opus peturilor mari am gasit un barbat ce are 2 316i de vz(exterior-interior bun,nu stiu motorul daca are pb,neinscrise),1.000euro/buc (wtf!!!).anyway...ne mai auzim chiar sunt interesat de cum va decurge proiectul de lege cu taxa 2011

Last edited by Mr.Private; 24-10-10 at 21:12.
Mr.Private is offline   Reply With Quote
Old 25-10-10, 01:43   #22
sLi4bmw

Stage 4

sLi4bmw's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mr.Private View Post
sal.am citit cu interes posturile voastre (sLi/Sparkle) in legatura cu inmatricularea si m-au pus pe ganduri.de ce?pana in decembrie vreau sa imi achizitionez si eu un Bmw 316i(1994-1998 ),dar nu stiu ce sa fac pt ca,la fel ca si tine sLi,nu o sa am bani de inmatriculare pana in 2011,mai e o varianta sa o achiz gata inscrisa dar dupa sapt bune de cautare si tel date,nu am gasit nimic acceptabil,97% din preturi sunt exagerate,sa nu mai spun ca la capatul opus peturilor mari am gasit un barbat ce are 2 316i de vz(exterior-interior bun,nu stiu motorul daca are pb,neinscrise),1.000euro/buc (wtf!!!).anyway...ne mai auzim chiar sunt interesat de cum va decurge proiectul de lege cu taxa 2011
da, mie nu mi-au iesit niste treburi si de aia nu mai am bani de taxa , dar fac eu cumva , daca nu => bulgaria ).

Si cu taxa..sincer nu cred ca o sa o mareasca , impozitele da dar taxa nu cred.Eu cred ca a fost doar un impuls sa sperie lumea ca sa ia statu bani,ca vezi tu cum or zis de taxa gata sau si triplat cozile la rar pentru masini neinscrise.

Speram la cat mai bine,dar din pacate nu prea cred.

Si apropo de 316i , ai grija ca majoritatea 316i si 318i is destul de doborate ,degeaba iei ala la 1000 euro si mai bagi inca 1000e sa o faci buna si apoi inca 1000e sa o inscrii ca nu are nici un sens. bafta in achizitionarea unui bimmer bun
Old 25-10-10, 01:58   #23
viorelandrei

Stage 5

viorelandrei's Avatar

Quote:
Originally Posted by sLi4bmw View Post
da, mie nu mi-au iesit niste treburi si de aia nu mai am bani de taxa , dar fac eu cumva , daca nu => bulgaria ).

Si cu taxa..sincer nu cred ca o sa o mareasca , impozitele da dar taxa nu cred.Eu cred ca a fost doar un impuls sa sperie lumea ca sa ia statu bani,ca vezi tu cum or zis de taxa gata sau si triplat cozile la rar pentru masini neinscrise.

Si apropo de 316i , ai grija ca majoritatea 316i si 318i is destul de doborate ,degeaba iei ala la 1000 euro si mai bagi inca 1000e sa o faci buna si apoi inca 1000e sa o inscrii ca nu are nici un sens. bafta in achizitionarea unui bimmer bun
Bulgaria mai merge pana la sfarsitul 2011 ca apoi schimba taxele si ei
Old 25-10-10, 08:36   #24
Mr.Private

Stock

Quote:
Originally Posted by sLi4bmw View Post

Sunt destul de doborate pt ca "baietii" participa cu ele la curse.in procentaj de 2-3% ai sansa sa gasesti unul bun,variante sunt.apropo,al tau de unde l-ai achizitionat?pune si tu o poza
Caut,caut si tot caut poate o sa dau de unul acceptabil,nu prea mai am rabdare p.s. daca auzi ceva de vz poate ma anunti si pe mine la tine in partea aia preturile sunt mai mici ca sunteti mai aproape de granita sal.

Last edited by Mr.Private; 25-10-10 at 08:40.
Old 25-10-10, 13:33   #25
sLi4bmw

Stage 4

sLi4bmw's Avatar

Quote:
Sunt destul de doborate pt ca "baietii" participa cu ele la curse.in procentaj de 2-3% ai sansa sa gasesti unul bun,variante sunt.apropo,al tau de unde l-ai achizitionat?pune si tu o poza
Caut,caut si tot caut poate o sa dau de unul acceptabil,nu prea mai am rabdare p.s. daca auzi ceva de vz poate ma anunti si pe mine la tine in partea aia preturile sunt mai mici ca sunteti mai aproape de granita sal.
al meu l-am luat de la timisoara de la un baiat e adus in tara de aprox 1 luna. dar e impecabil nu are nici un defect si motorul e foarte in mintile lui

momentan e la vopsit,dar cum il scot o sa pun si poze.
Old 25-10-10, 13:46   #26
Sparkle_81
BMW Driver

Stage 5

Sparkle_81's Avatar

Member of:
[BMW]
Thumbs up Re: Noua taxa poluare 2011

Quote:

Poate nu or sa mareasca taxa , intr-un final ! Parerea mea este ca taxa , in forma actuala sau orice forma a imbracat , este defapt o taxa vamala pentru un produs din U.E. , iar acum nu stiu cat de corecta este .
In legatura cu achizitionatul unui bmw , afla cat e valabila decizia de plata la fisc , pentru taxa .
Old 25-10-10, 15:15   #27
sLi4bmw

Stage 4

sLi4bmw's Avatar

Quote:
Poate nu or sa mareasca taxa , intr-un final ! Parerea mea este ca taxa , in forma actuala sau orice forma a imbracat , este defapt o taxa vamala pentru un produs din U.E. , iar acum nu stiu cat de corecta este .
In legatura cu achizitionatul unui bmw , afla cat e valabila decizia de plata la fisc , pentru taxa .
30 de zile
Old 25-10-10, 21:09   #28
Mr.Private

Stock

sal baieti.pe zi ce trece sunt tot mai euforic merg sa "inspectez" cateva pisicute si am nev de un picut de ajutor.sli,sparkle stii cam cu ce pb se confrunta 316 astea mai vechi?motor?caroserie?etc. stiti cumva pe unde mama masii mai trebuie umblat pana la inmatriculare?pe la ce institutii?ms de help guys
Old 25-10-10, 22:31   #29
Sparkle_81
BMW Driver

Stage 5

Sparkle_81's Avatar

Member of:
[BMW]
Thumbs up Re: Noua taxa poluare 2011

Quote:
sal baieti.pe zi ce trece sunt tot mai euforic merg sa "inspectez" cateva pisicute si am nev de un picut de ajutor.sli,sparkle stii cam cu ce pb se confrunta 316 astea mai vechi?motor?caroserie?etc. stiti cumva pe unde mama masii mai trebuie umblat pana la inmatriculare?pe la ce institutii?ms de help guys

Am avut 316 sedan . In general " astea mai vechi " au probleme cu tachetii , ce trebuiesc inlocuiti ,cele pana in '93, parca au pe curea distributia , restul pe lant , pe la aripa rotii , pe interior de rugina , pompa de ulei sa bage in rampa , stalpii de la usa fata , portbagaj spate ruginit.

Act v/c , declarata la primarie , taxa drum , rar identificare + carte + depreciere, asigurare , taxa poluare fisc , taxa talon cec sau bcr , dupa care cu tot amalgamul de hartii la militie iar acolo mai ai de platit numerele .

Succes .

p.s. As opta pentru un 1,8 , daca asa avea ocazia :impozitul acelasi - satisfactia alta !
Old 26-10-10, 01:40   #30
sLi4bmw

Stage 4

sLi4bmw's Avatar

Quote:
si eu am avut 316 sedan.E un gunoi , consum de 1.8is performante la distanta mare de 1.8is. Probleme aveam cu tachetii,diferentialul ,flansa de cardan si pompa de benzina.aveam modelul m40b16 pe curea(de tot rahatul )

Quote:
Am avut 316 sedan . In general " astea mai vechi " au probleme cu tachetii , ce trebuiesc inlocuiti ,cele pana in '93, parca au pe curea distributia , restul pe lant , pe la aripa rotii , pe interior de rugina , pompa de ulei sa bage in rampa , stalpii de la usa fata , portbagaj spate ruginit.

Act v/c , declarata la primarie , taxa drum , rar identificare + carte + depreciere, asigurare , taxa poluare fisc , taxa talon cec sau bcr , dupa care cu tot amalgamul de hartii la militie iar acolo mai ai de platit numerele .

Succes .

p.s. As opta pentru un 1,8 , daca asa avea ocazia :impozitul acelasi - satisfactia alta !
nici 1.8 simplu de 116 cai tot pe acolo e .Un 1.8is bun tot acolo e consumu ,piesele la fel , ca performante diferenta mare. Oricum tot un 2.5 e miezu , dar nu am bani de taxe+carburant
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -