Quote:
Originally Posted by kingkahn
salut.. sper sa nu fiu offtopic ,am si eu o intrebare in legatura cu jantele...adik ..am gasit o pereche de jante BBS RM pe 16" 8j 5*120.. dar au ET 11 ..intrebare mea este... daca se poate face aripile..fara sa trebuieasca sa distrug liniia masinii? sau ce pot face sa aiba et mai mic..? eventual daca are cineva o poza cu aripile roluite si et 11 sa aiba as fii recunoscator.. nu de alta dar masina este la tinichigiriu si nu stim cum sa facem pt ca inca nu am nici jentile sa le pun ca si proba de aia va intreb .daca merita? se poate rezolva usor sa o sa trebuieasca modificat serios aripa? va multumesc
|
in primul rand nu merita ca sutn 16".
in al doilea rand ET-ul este relativ la latimea jantei, ,deci et 11 pe alta latime nu vine la fel , ca et11 pe 8j. Eu zic ca se pot pune fara modificari prea mari la aripi.
Dar asta degeaba aproximezi, trebuie sa pui 1 guma pe o janta cel putin, si sa o pui pe masina sa vezi cum sta.
Eu zic ca pe fata poti sa o pui fara sa te atingi de aripi si pe spate sa le roluiesti si sa le tragi un pic, ca sa fie safe (sa ai loc si pentru un 17" mai lat, alta data).
Dar din nou ... 16 " ... mult prea mic pentru pisica.