Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 11-05-10, 19:30   #1
gxg_85

Stage 3

Default cum se monteaza turometru bmw e30(4 cilindri vs 6 cilindri) ??

mi am schimbat motoru si nu mi merge turometru.motoru masinii a fost 1.8i in 4 cilindri iar acu 2.5 6 cilindri. an schimbat ceasurile pentru 6 cilindri da tot nu merge. am inteles ca trebuie legat un fir de la instalata motorului in mufa albastra din bord.aveti indeee ce fir????pe instalatia motorului am un fir negru care mi a zis cineva ca e de la turometru.l am legat de firu negru in bord de la mufa albastra da nimic...

Last edited by gxg_85; 11-05-10 at 19:32.
gxg_85 is offline   Reply With Quote
Old 15-05-10, 00:56   #2
sprancenatu

Stage 2

sprancenatu's Avatar

Default Re: cum se monteaza turometru bmw e30(4 cilindri vs 6 cilindri) ??

legi firul negru din instalatia motorului la firul negru d pmasina si atat. nu o sa-ti indice bine...vezi ca in partea din fata a bordului e un mic modul, turometrele sunt la fel , cand treci d la 4 la 6 cil pui modulul d 6 cil si gata(indica bine) nu e turometru d 4 sau 6. daca tot nu merge vezi ca e bordul busit sau ai fir intrerupt.
P.S. eu am schimbat 3 borduri pana am gasit unul la care sa mearga tot
sprancenatu is offline   Reply With Quote
Old 15-05-10, 17:27   #3
gxg_85

Stage 3

Default Re: cum se monteaza turometru bmw e30(4 cilindri vs 6 cilindri) ??

Quote:
Originally Posted by sprancenatu View Post
legi firul negru din instalatia motorului la firul negru d pmasina si atat. nu o sa-ti indice bine...vezi ca in partea din fata a bordului e un mic modul, turometrele sunt la fel , cand treci d la 4 la 6 cil pui modulul d 6 cil si gata(indica bine) nu e turometru d 4 sau 6. daca tot nu merge vezi ca e bordul busit sau ai fir intrerupt.
P.S. eu am schimbat 3 borduri pana am gasit unul la care sa mearga tot
ms mult. a mers.bordu de 6 cil era busit. am tras firu am schimbat bordu si merge.
gxg_85 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -