Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 07-04-10, 14:33   #16
myky99

Stage 5

myky99's Avatar

Member of:
[Opel]
[BMW]
Default Re: BMW e36 sau Golf 3?

Quote:
Originally Posted by vinyl View Post
si ..trage de 140 ?sau datoria anilor...nu mai e ce a fost odata?
eu zic ca trage ...... vom vedea daca trage de 140cai .sau mai mult/putin
myky99 is offline   Reply With Quote
Old 07-04-10, 14:34   #17
vinyl
VW Driver

Stage 5

vinyl's Avatar

Member of:
[Nissan]
[VW]
[2 Roti]

abia astept sa vina tata acasa sa ii arat ce planuri am )
vinyl is offline   Reply With Quote
Old 07-04-10, 21:28   #18
vinyl
VW Driver

Stage 5

vinyl's Avatar

Member of:
[Nissan]
[VW]
[2 Roti]

Nimeni?nici o parere?
Old 07-04-10, 21:40   #19
rorschach

Stage 5

rorschach's Avatar

Quote:
Originally Posted by vinyl View Post
si ..trage de 140 ?sau datoria anilor...nu mai e ce a fost odata?
https://www.youtube.com/watch?v=RCiTE...eature=related
tu ce zici trage ?
e tot un e36 de pe forum )
318is (140cp) fara blocant.
rorschach is offline   Reply With Quote
Old 07-04-10, 21:43   #20
vinyl
VW Driver

Stage 5

vinyl's Avatar

Member of:
[Nissan]
[VW]
[2 Roti]

Da,stiu masina ..tipul parca a avut un e46..a vanduto si peste cateva ore l-a trimis maicasa dupa dero..si a vazut masina....a cumparato..stiu toata povestea...e frumoasa masina..nu stiam daca e 1.8..credeam ca e 2.8...
Da! MASINA TRAGE !
Neexperimentat cum sunt..imi perimit sa te intreb..care e diferenta dintre un BMW in cazul nostru cu autoblocant si una fara?

Last edited by vinyl; 07-04-10 at 21:57.
Old 07-04-10, 22:08   #21
rorschach

Stage 5

rorschach's Avatar

-fara blocant (trage doar roata din interior ) la cercuri (vezi filmul de mai sus)
sau mai bine zis trage roata care intampina mai putina rezistenta.

-blocant trag ambele roti orice ar fi (vezi filme youtube )

detalii pe google.
Old 07-04-10, 22:09   #22
vinyl
VW Driver

Stage 5

vinyl's Avatar

Member of:
[Nissan]
[VW]
[2 Roti]

deci pentru cerculete e recomandat fara blocant nu?
Old 07-04-10, 22:14   #23
Wlad
FOTO Member

Stage 5

Wlad's Avatar

Member of:
[FOTO]

pentru cerculete este recomandat blocant-ul.

"drift" fara blocant
https://www.youtube.com/watch?v=vXn3KCi0cpM

drift cu blocant
https://www.youtube.com/watch?v=UV6_6...eature=related

Last edited by Wlad; 07-04-10 at 22:20.
Wlad is offline   Reply With Quote
Old 07-04-10, 22:24   #24
vinyl
VW Driver

Stage 5

vinyl's Avatar

Member of:
[Nissan]
[VW]
[2 Roti]

BLOCANT RULZZ !!
Old 07-04-10, 23:34   #25
Cipilica
BMW Driver

Stage 5

Cipilica's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]

Hai ca voi ati facut mirc in toata regula aici...
Intrebarea era simpla. E36 VS Golf 3.
Cum ti s-a mai spus, punand intrebarea la sectiunea BMW, tu cam ce crezi ca-ti vor recomanda baietii?
Si nu in ultimul rand te intreb eu pe tine ce vrei de fapt? Pentru ca sunt 2 masini foarte diferite. Cand vei sti raspunsul la aceasta intrebare atunci te poti interesa de optiunile pe care le ai ca sa te decizi asuprea unui model.

Si acuma sincer, daca tu pui in balanta un e36 cu un golf, atunci alege golful linistit. BMW isi cumpara numai cine stie ca vrea BMW, cu tot ce implica aceasta.
Daca citesti cu atentie si cu toata seriozitatea o sa faci alegerea cea mai buna pentru tine. Bafta.
3. BMW e30 320 is
4. BMW e30 325/318 is COUPE/CABRIO
5. BMW e30 316....325 SEDAN/TOURING

Vand/schimb/cumpar piese e30 https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare/224804-vand-schimb-cumpar-piese-e30-ursulet.html
o764.7o1.oo5
Cipilica is offline   Reply With Quote
Old 08-04-10, 00:38   #26
vinyl
VW Driver

Stage 5

vinyl's Avatar

Member of:
[Nissan]
[VW]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by Cipilica View Post
Hai ca voi ati facut mirc in toata regula aici...
Intrebarea era simpla. E36 VS Golf 3.
Cum ti s-a mai spus, punand intrebarea la sectiunea BMW, tu cam ce crezi ca-ti vor recomanda baietii?
Si nu in ultimul rand te intreb eu pe tine ce vrei de fapt? Pentru ca sunt 2 masini foarte diferite. Cand vei sti raspunsul la aceasta intrebare atunci te poti interesa de optiunile pe care le ai ca sa te decizi asuprea unui model.

Si acuma sincer, daca tu pui in balanta un e36 cu un golf, atunci alege golful linistit. BMW isi cumpara numai cine stie ca vrea BMW, cu tot ce implica aceasta.
Daca citesti cu atentie si cu toata seriozitatea o sa faci alegerea cea mai buna pentru tine. Bafta.
Masina e pentru 18 ani,trebuie o masina mai veche la care sa nu repar des !
Si avand in vedere ca ambele masini ma atrag in special e36-le am postat aici,dar din pacate nu s-a inteles cererea mea..care a fost adresata cunoscatorilor pentru a pune in balanta cele 2 masini ...PRO si CONTRA.Tu ma iei cu
Quote:
Originally Posted by Cipilica View Post
BMW isi cumpara numai cine stie ca vrea BMW, cu tot ce implica aceasta.
Sincer imi place modelul masinii atat cel exterior cat si cel interior.Este o masina frumoasa,si fiabila.Nu stiam ca eu, daca imi doesc BMW e36 sau oricare alt model trebuie sa stiu ce inseamna BMW...stiu ce inseamna o masina si cred ca e suficient.Din moment ce nu am intrebat de anumite probleme din mecanica care iti dau de gandit nu cred ca e greu ca cineva sa imi spuna "bai frate...e36-le e bun ca face aia;aia;aia dar golful e cam ..asa'asa'asa ...asta caut eu defapt...

Last edited by vinyl; 08-04-10 at 00:45.
Old 08-04-10, 00:53   #27
Billy c25xe

Stage 5

Billy c25xe's Avatar

E36 mai scump decat golf-ul la intretinere/piese , zici tu ca nu vrei sa bagi bani in ea decat consumabile dar masina cu o asa varsta fara bube nu o sa gasesti , asa ca sa ai bani de o parte pt. eventualele mici defecte , ca stim cu totii cum sunt drumurile la noi si indiferent de modelul ales mai cade un pivot , o bucsa .
Tractiunea spate este uneori trichi , dar daca esti cu capul pe umeri si nu-ti fortezi norocul nu o sa ai probleme. Eu inclin spre un 318 i , 115 cai pt. inceput sunt suficienti , consum redus . Oricum oricare motorizare ti-ai lua , dupa 6 luni vei vrea ceva mai puternic .
Ca si dotari , o clima sau aer conditionat , geamuri electrice macar fata , un obc (on board computer) si cam aia e. Stai la bloc sau la curte ? Te intreb pt. ca mare grija , se fura de pe bmw in prostie , ba chiar se iau masinile cu totul , de aceea ti-as recomanda un e36 dupa anul 95 , deoarece asa am auzit ca din acel an s-a pus EWS , adica cheie cu cip si sunt ceva mai greu de furat plus ca o sa ai airbag-uri.
Billy c25xe is offline   Reply With Quote
Old 08-04-10, 01:00   #28
vinyl
VW Driver

Stage 5

vinyl's Avatar

Member of:
[Nissan]
[VW]
[2 Roti]

Atunci daca e vorba de bagat bani nu prea m-ar mai tenta...La orice masina bagi bani ..dar eu vreau cat mai rar ca altfel nu ma pot bucura de placerea condusului,daca ma intelegi...Stau si la bloc si la curte...dar mai mult la bloc pentru ca e mai aproape de serviciul parintilor,dar am garaj.Dar una peste alta cred ca 318 voi alege.
Ce preturi sunt acum ?Si daca vor scadea?
Old 08-04-10, 01:04   #29
RideTheRiddle

Stage 5

RideTheRiddle's Avatar

Member of:
[VW]

sunt multe masini noi care nu rezista un an fara sa bagi bani in ele, in cazul astora 2, masini de 15 ani poate mai mult, sigur o sa bagi bani pentru ca asta e, sunt vechi. asa ca nu te culca pe urechea ca bmw-ul e bmw si e fiabil si bun si nu bagi bani il el, e vechi, se strica, golful la fel.
intradevar si mie imi place ca design tot e36, dar cum eu unul sunt de parere ca o masina cu tractiune spate si putere multa fara asistenta nu e pentru incepatori sa faca experimente, iti recomand cu incredere golful
poti gasi unul la 2500 de euro foarte bun, cu motor decent, 1.8 90 cp nu trage el ca un is dar nu mi-e rusine cu el, consuma 10 in oras si 6 afara, cu optionale destule, aer conditionat, geamuri electrice, fara rugina etc etc piesele sunt ieftine, poate putin mai ieftine ca la bmw, e destul loc in compartimentul motor ca sa te murdaresti putin sa inveti una doua despre mecanica usor. Piesele tuning se gasesc peste tot si la preturi rezonabile daca te bate vreun gand de genul.
asa ca golf 3 all the way sau 316 de inceput si dupa treci la bigger and better things

le: si de pe golf se fura stai calm, mie mi-au furat in noaptea de paste un ochi de pisica sau cum ii zice, si culmea din fata bisericii, in timpul slujbei de inviere. si nu e prima oara, data trecuta am ramas fara arcadele de peste aripi.

Last edited by RideTheRiddle; 08-04-10 at 01:09.
RideTheRiddle is offline   Reply With Quote
Old 08-04-10, 01:10   #30
Billy c25xe

Stage 5

Billy c25xe's Avatar

La partea mecanica (motor , transmisii , planetare , cardam , grup) un bmw cade greu , trebuie sa-ti bati joc de el sau sa-l alergi destul ca sa cedeze , in rest , la o utilizare normala nu vor aparea probleme. De verificat suspensiile cum am zis deja , directia , mai apare un mic joc in caseta (de la varsta) si discurile , sa nu fie ovale. Astea pana la urma daca stai sa te gandesti , sunt si ele tot consumabile , si daca nu au fost schimbate niciodata e posibil sa pice , asa am patit eu , toate piesele erau originale si deja aveau o varsta si bateau , troncaneau (articulatiile). Cred ca un golf nu sta mai bine la acest capitol.
Preturi din ce am vazut , foarte avantajoase , neinmatriculate 2000 euro , 2500 si de pe la 2800 2900 incep deja inmatriculatele. Acum cat de bune or fii nu poti stii niciodata , ca asa pe afara le da un polish , o spalare ca la carte si arata bine.
Billy c25xe is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -