Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 30-03-10, 19:29   #1
sL!cK

Stage 2

Default Ce sa cumpar : diesel sau benzina?

Salutare la toata lumea ,sunt nou pe aici. Am vazut k mai toata lumea d p aici se pricepe destul de bine in ceace priveste masinile,mecanika,etc..cam tot c tine d masini. Eu ..sunt ..si in domeniul asta incepator,asa k poate o sa spun unele chestii care poate vi se par aiurea..dar totusi sper sa ma ajutati. Intentionez sa cumpar un bmw,pt k imi plac ff mult masinile astea, mai ales seria 3 de prin '99,'00,'01. Acum intervine problema mea..Ce sa iau ?..k din discutiile d aici d pe forum ,unii spun k diesel ..altii k benzina. Consumurile care le dadeau baietii p aici la benzina nu mi se par ff mari in comparatie cu diesel,dar eu stiu k piesele d schimb costa la o masina,asa ca ...sunt confuz..foarte confuz,nu stiu ce sa fac. M-ar ajuta niste detalii,adica preturi concrete,diferentele d pret intre piese diesel si cele pe benzina,costuri la intretinere,etc. Nu am bani destui sa nu imi fac griji p c anume ii cheltuiesc..deci sper sa ma intelegeti si sa ma ajutati daca puteti. Multumesc anticipat.
sL!cK is offline   Reply With Quote
Old 31-03-10, 17:42   #2
valynitulescu

Stage 3

valynitulescu's Avatar

Default Re: Ce sa cumpar : diesel sau benzina?

Quote:
Originally Posted by sL!cK View Post
Salutare la toata lumea ,sunt nou pe aici. Am vazut k mai toata lumea d p aici se pricepe destul de bine in ceace priveste masinile,mecanika,etc..cam tot c tine d masini. Eu ..sunt ..si in domeniul asta incepator,asa k poate o sa spun unele chestii care poate vi se par aiurea..dar totusi sper sa ma ajutati. Intentionez sa cumpar un bmw,pt k imi plac ff mult masinile astea, mai ales seria 3 de prin '99,'00,'01. Acum intervine problema mea..Ce sa iau ?..k din discutiile d aici d pe forum ,unii spun k diesel ..altii k benzina. Consumurile care le dadeau baietii p aici la benzina nu mi se par ff mari in comparatie cu diesel,dar eu stiu k piesele d schimb costa la o masina,asa ca ...sunt confuz..foarte confuz,nu stiu ce sa fac. M-ar ajuta niste detalii,adica preturi concrete,diferentele d pret intre piese diesel si cele pe benzina,costuri la intretinere,etc. Nu am bani destui sa nu imi fac griji p c anume ii cheltuiesc..deci sper sa ma intelegeti si sa ma ajutati daca puteti. Multumesc anticipat.
este simplu:daca faci mai mult de 20.000-25.000km pe an iti cumperi diesel daca faci doar 10.000 km pe an iti recomand benzina si 2000cc
valynitulescu is offline   Reply With Quote
Old 31-03-10, 19:35   #3
sL!cK

Stage 2

Am inteles. Dar cu piesele cum sta treaba? Este diferenta mare intre pretul pt diesel si benzina? Si intretinerea in general...cam cat duce?
Si am mai auzit k se duc cam repede turbinele la diesel. Este adv?
Old 31-03-10, 19:41   #4
crysty.bobok

Stage 5

crysty.bobok's Avatar

Nu nu este adevarat !
crysty.bobok is offline   Reply With Quote
Old 31-03-10, 19:47   #5
sL!cK

Stage 2

Dar careei motivul principal care duce la defectarea unei turbine...?
Din cate stiu eu ,turbinele care sunt p disel cad in general din cauza soferului k nu tureaza motorul mai mult . Dar unii spun k orice turbina dupa 100mii d km s duce,iar asta am auzito d la cineva care pretinde k mai stie cate ceva intrale mecanicii.
Old 31-03-10, 22:58   #6
rorschach

Stage 5

rorschach's Avatar

aproape imposibil sa gasesti o masina din 2000 diesel sub 100 000 km
rorschach is offline   Reply With Quote
Old 31-03-10, 23:14   #7
sL!cK

Stage 2

Dupa ce defecte ar trebui sa ma uit atunci cand ma duc sa iau masina?
Care sunt chestiile importante dupa care tre sa ma uit. Adik ...sa nu iau vreo masina rupta,k stiu k bmw sunt masini d fuga in general si lumea le alearga. Nu vreau sa iau ceva care sa ma tina 1 an si apoi sa se dezintegreze. Acum cei care au o masina bmw d ceva timp stiu mai bine care piese cedeaza mai repede . Daca puteti sa imi dati un sfat ..as fi recunoscator.
Old 05-04-10, 17:56   #8
Gyo*TDS

Stage 5

Gyo*TDS's Avatar

Quote:
Dupa ce defecte ar trebui sa ma uit atunci cand ma duc sa iau masina?
Care sunt chestiile importante dupa care tre sa ma uit. Adik ...sa nu iau vreo masina rupta,k stiu k bmw sunt masini d fuga in general si lumea le alearga. Nu vreau sa iau ceva care sa ma tina 1 an si apoi sa se dezintegreze. Acum cei care au o masina bmw d ceva timp stiu mai bine care piese cedeaza mai repede . Daca puteti sa imi dati un sfat ..as fi recunoscator.
pai..depinde de model,fiecare masina are lipsurile ei,defecte...
Gyo*TDS is offline   Reply With Quote
Old 05-04-10, 21:22   #9
sL!cK

Stage 2

Da-mi cateva exemple..pt un 320 diesel
Care sunt alea? Macar cateva dintre ele daca sunt mai multe
Old 06-04-10, 14:19   #10
Gyo*TDS

Stage 5

Gyo*TDS's Avatar

Quote:
Da-mi cateva exemple..pt un 320 diesel
Care sunt alea? Macar cateva dintre ele daca sunt mai multe
Cel mai bine e sa dai un "search" pe google si sa cauti cat mai multe informatii despre modelul dorit sau sa vorbesti cu proprietari ai modelului respectiv.
Gyo*TDS is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -