Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 27-02-10, 01:50   #76
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]
Default Re: Bmw dar de care ?

# Last Activity: 26-02-10 20:44

Din cauza ca ocupatia lui e sa frece menta , a uitat de acele poze .... se vede foarte clar ca a intrat si a citit topicul ...dar poze canci ... motivele pot fi destule )))
DEVIL's Style is offline   Reply With Quote
Old 27-02-10, 03:04   #77
Madalin_e36

Stage 5

Madalin_e36's Avatar

Quote:
Originally Posted by DEVIL's Style View Post
# Last Activity: 26-02-10 20:44

Din cauza ca ocupatia lui e sa frece menta , a uitat de acele poze .... se vede foarte clar ca a intrat si a citit topicul ...dar poze canci ... motivele pot fi destule )))
foarte frumos iai spus))))
Madalin_e36 is offline   Reply With Quote
Old 27-02-10, 14:12   #78
Gyo*TDS

Stage 5

Gyo*TDS's Avatar

deci..prin urmare rezulta ca ne-a tras plasa domnul acadele cu pozele alea :P
Gyo*TDS is offline   Reply With Quote
Old 27-02-10, 17:15   #79
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

Trebuie sa recunoastem ...am luat-o in brate de la acadele [ wow foarte sugestiv nick ul ))) ] poze nimic .... cred ca nici 730D ul ala nu exista .... poate e doar un copil care viseaza la prima lui masina [ e46 ] sa speram ca isi va reveni ...pentru ca altfel va avea aceeasi soarta ca si hmr
Old 26-05-10, 20:46   #80
macy

Stage 1

am citit acest topic pana la capat, interesant, ce se mai aude? are baiatul e46 335d 350cai?
macy is offline   Reply With Quote
Old 26-05-10, 22:21   #81
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

Deja ia pus motor de avion ))
Old 08-12-10, 22:20   #82
acadele

Stage 2

acadele's Avatar

Exclamation Re: Bmw dar de care ?

Pot spune doar: Bmw 320i, M-pachet, full options, an 2005, facelift. De vanzare. Astept privat pt detalii. Nu am mai intrat pe forum asta este ultimul post. Nu imi traiesc k altii viata in fata calculatorului.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	BMW-318-Cabrio-2000-1-403313.jpg
Views:	57
Size:	206.5 KB
ID:	1773676   Click image for larger version

Name:	BMW-318-Cabrio-2000-2-403313.jpg
Views:	52
Size:	199.3 KB
ID:	1773677   Click image for larger version

Name:	BMW-318-Cabrio-2000-3-403313.jpg
Views:	49
Size:	201.7 KB
ID:	1773678  

Click image for larger version

Name:	BMW-318-Cabrio-2000-4-403313.jpg
Views:	67
Size:	166.6 KB
ID:	1773679   Click image for larger version

Name:	BMW-318-Cabrio-2000-5-403313.jpg
Views:	47
Size:	213.2 KB
ID:	1773680   Click image for larger version

Name:	STF.jpg
Views:	40
Size:	40.6 KB
ID:	1773681  

Old 09-12-10, 01:48   #83
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

nici noi nu visam la bmw e46 335d !

Masina aasta bantuit ceva vreme pe autovit ! al cui amic sau cunostinta de a ta e? da bmw ul ala 730d al parintilor tai unde e? au fugit pozele ? sa stii ca pot face si eu poze la masini de ale amicilor mei si apoi sa arunc o "acadea" de genul asta pe forum !
Old 09-12-10, 02:38   #84
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

agarici nu merita bagati in seama.
Bogdan_mb is offline   Reply With Quote
Old 09-12-10, 14:15   #85
acadele

Stage 2

acadele's Avatar

Quote:
nici noi nu visam la bmw e46 335d !

Masina aasta bantuit ceva vreme pe autovit ! al cui amic sau cunostinta de a ta e? da bmw ul ala 730d al parintilor tai unde e? au fugit pozele ? sa stii ca pot face si eu poze la masini de ale amicilor mei si apoi sa arunc o "acadea" de genul asta pe forum !
Eu nu vreau nimic sa demonstrez si nu ma intereseaza ce crezi tu eu am pus pozele k sa imi fac reclama si sa inchid acest topic. Vad k esti doar un frustrat kre sta toata ziua in fatza calculatorului si dekt comenteaza .
acadele is offline   Reply With Quote
Old 09-12-10, 14:15   #86
acadele

Stage 2

acadele's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bogdan_mb View Post
agarici nu merita bagati in seama.
Ai mare dreptate
Old 09-12-10, 18:10   #87
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by acadele View Post
Eu nu vreau nimic sa demonstrez si nu ma intereseaza ce crezi tu eu am pus pozele k sa imi fac reclama si sa inchid acest topic. Vad k esti doar un frustrat kre sta toata ziua in fatza calculatorului si dekt comenteaza .
Ehh acadele , nu eu ma laudam in halul ala [ citeste topicul de la inceput daca ai probleme cu memoria ] . publicitate la ce sa faci? de ce nu postezi masina la bazar auto si o prezinti in detaliu? , sa stie cumparatorul ce ia , oricum , la ce uzura are tapiteria pe ea , sunt sigur ca are peste 200 de mii de kilometri , acum depinde si cum a fost intretinuta ! iar daca eu mai sunt frustrat , inseamna ca tu esti un mare mincinos ! Oricum poate va vedea un moderator topicul si il va inchide , copii ca tine se vad in fiecare zii , visand la "avioane"
Old 09-12-10, 18:50   #88
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Quote:
Ai mare dreptate
Faceam referire la tine
Bogdan_mb is offline   Reply With Quote
Old 09-12-10, 20:07   #89
acadele

Stage 2

acadele's Avatar

Quote:
Ehh acadele , nu eu ma laudam in halul ala [ citeste topicul de la inceput daca ai probleme cu memoria ] . publicitate la ce sa faci? de ce nu postezi masina la bazar auto si o prezinti in detaliu? , sa stie cumparatorul ce ia , oricum , la ce uzura are tapiteria pe ea , sunt sigur ca are peste 200 de mii de kilometri , acum depinde si cum a fost intretinuta ! iar daca eu mai sunt frustrat , inseamna ca tu esti un mare mincinos ! Oricum poate va vedea un moderator topicul si il va inchide , copii ca tine se vad in fiecare zii , visand la "avioane"
Esti mai prost dekt credeam deastea situ asta se duce de rapa cu cate un prost pe zi k tn :-j Si nu stiu ce inseamna la tn lauda k io knd am intrebat kte cva ati sarit k nush ce :-j Rog un moderator sa inchida acest topic. Daca omu va aduce dovada gata e minciuna eu nu stau toata ziua k voi p 4tuning si am prieteni kre nu au aparut pe 4tuning doar in reviste Si cauta B 11 DSD taran basit. Ai fost sclav afara la unu si altu si acuma ai un 5-er kre nu il poti intretine :-j
Old 10-12-10, 01:10   #90
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

Quote:
Esti mai prost dekt credeam deastea situ asta se duce de rapa cu cate un prost pe zi k tn :-j Si nu stiu ce inseamna la tn lauda k io knd am intrebat kte cva ati sarit k nush ce :-j Rog un moderator sa inchida acest topic. Daca omu va aduce dovada gata e minciuna eu nu stau toata ziua k voi p 4tuning si am prieteni kre nu au aparut pe 4tuning doar in reviste Si cauta B 11 DSD taran basit. Ai fost sclav afara la unu si altu si acuma ai un 5-er kre nu il poti intretine :-j

DSD? tu nu ai schimbat 3 suruburi la dsd .... nu mi veni mie cu povesti de adormit copii , proprietarul care a facut dsd ul are cunostinte in domeniul tehnic si nu ar face aberatii de genul care le faci tu , visatorule , mai dute pe la scoala si invata sa vorbesti civilizat , aici nu suntem pe camp , nivelul tau de iq scazut nu face altceva decat sa iti rabufneasca frustrarile ! apropo ... sti ce e mai prost si mai idiot ca taranul de moldova?... e taranul de bucuresti amice , cei ca tine care au impresia ca puteti veni pe forumuri de genul acesta si sa mintiti lumea cu masinile altora ! si nu ai intrebat , ai facut afirmatii de gen ca ai 730d bmw e34 sau alte aberatii de genul aceasta , ai zis ca vii cu poze , ai venit din parti ! acum vii si imi bagi pe gat dsd ul? vrei sa te cred ca ai fost unul din proprietarii dsd ului? sa stii ca si eu am fost proprietarul unui bmw m3 turbo de 700 de cai , ma crezi? e ultimul meu post , ai venit cu prezentarea unui bmw , spui ca e de vanzare si surpriza , ai pm ul inchis , e clar ca iar incerci sa ne minti , un moderator poate verifica cele spuse de mine sa se convinga ca acadele nu e decat un mare mincinos si macaronar !

PS : acadele eu nu muncesc la altii cum faci tu ! si ce am prezentat acolo e doar una din masinile actuale ! vrei dovezi si cu celelalte masini pe care le am avut in posesie? ai prieteni care au aparut in reviste? ma mir cum de au acceptat pe unul ca tine in anturajul lor ! TE ROG SA NU NE MAI VINZI ACADELE
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -