Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 21-05-11, 04:51   #16
sprinter
BMW Driver

Stage 5

sprinter's Avatar

Member of:
[BMW]
Default Re: Pareri BMW 320si e90 Limited Edition

Quote:
Originally Posted by cash_banck View Post
cred ca din cauza temperaturii ridicate si instalatia de racire nu face fata .totusi e un motor de competitie nu unul de strada...daia este si serie limitata.bafta
Da am auzit si eu ca fac astia de la bmw pistoane din ciocolata si inghetzata...
sprinter is offline   Reply With Quote
Old 24-05-11, 01:01   #17
cash_banck

Stage 5

cash_banck's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

myky99: motoarele de competitii (mai ales cele de WTCC)din cate stiu ... sunt construite,setate ca sa scoata cat mai multa putere si de aceea rezista un nr mic de km(1 cursa max 2).pe ei nu ii intereseaza sa mearga 300.000km!doar sa castige cursa.pe site-urile din afara multi sustin ca au probleme cu pistoanele...se topesc din cauza temperaturii foarte mari la care lucreaza si a instalatiei de racire care nu si-ar face treaba.
no offence baieti ... mi-am spus parerea despre 320si cine nu crede poate verifica pe site-uri din afara unde se plang toti de ele.chiar daca sunt fan bmw am crescut in aceasta marca,conduc una zilnic...trebuie sa recunosc ca in decursul anilor au mai dat-o si ei in bara cu cateva modele....unul dintre acestea fiind 320si.
sprinter: PS: inghetata sa fie cu cacao
Old 24-05-11, 18:00   #18
myky99

Stage 5

myky99's Avatar

Member of:
[Opel]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by cash_banck View Post
myky99: motoarele de competitii (mai ales cele de WTCC)din cate stiu ... sunt construite,setate ca sa scoata cat mai multa putere si de aceea rezista un nr mic de km(1 cursa max 2).pe ei nu ii intereseaza sa mearga 300.000km!doar sa castige cursa.pe site-urile din afara multi sustin ca au probleme cu pistoanele...se topesc din cauza temperaturii foarte mari la care lucreaza si a instalatiei de racire care nu si-ar face treaba.
no offence baieti ... mi-am spus parerea despre 320si cine nu crede poate verifica pe site-uri din afara unde se plang toti de ele.chiar daca sunt fan bmw am crescut in aceasta marca,conduc una zilnic...trebuie sa recunosc ca in decursul anilor au mai dat-o si ei in bara cu cateva modele....unul dintre acestea fiind 320si.
sprinter: PS: inghetata sa fie cu cacao
nu cred ca ti-ar oferi cineva motorul de wtcc ca sa il omori tu zilnic....sunt anumite chestii prin motoarele alea....stiute doar de ei/oficiali....
myky99 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -