Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 21-12-09, 18:01   #1
elefantzel

Stage 1

Default Cum verific suspensiile?

Salut.Am un bmw e36 , 318i din 92' si am bagato in service sa schimb diferite piese,printre care si suspensiile...toate piesele le`am luat noi inafara de suspensii ptr ca sunt cam scumpe,asha ca am apelat la niste suspensii la mana a 2-a.mi le trimite un baiat din alt oras prin fan curier.Cum le verific pe loc inainte sa fac plata,daca sunt bune,daca nu au avut scurgeri,daca sunt in perfecta stare...asa cum a zis acel baiat?plz merci !!!
elefantzel is offline   Reply With Quote
Old 21-12-09, 18:20   #2
sprinter
BMW Driver

Stage 5

sprinter's Avatar

Member of:
[BMW]
Default Re: Cum verific suspensiile?

Nu ai cum ... decat sa le faci o inspectie asa la ochi, politica celor de la firmele de curierat e sa se plateasca coletul inainte de orice verificare, astfel impiedica schimbul bunurilor... si chiar daca ai putea sa le verifici inainte de a plati... nu imi dau seama cum ai putea sa concluzionezi daca sunt bune sau proaste fara sa le pui pe masina... suspensia se vede daca e in regula abia cand o pui pe masina si incepi sa te lasi pe ea, sa vezi daca face balans sau sta teapana..

BMW Motorsport

Tractiunea spate e la fel de periculoasa pe cat de prost, ingamfat si dornic de afirmare este soferul...
sprinter is offline   Reply With Quote
Old 21-12-09, 18:24   #3
elefantzel

Stage 1

Quote:
Originally Posted by sprinter View Post
Nu ai cum ... decat sa le faci o inspectie asa la ochi, politica celor de la firmele de curierat e sa se plateasca coletul inainte de orice verificare, astfel impiedica schimbul bunurilor... si chiar daca ai putea sa le verifici inainte de a plati... nu imi dau seama cum ai putea sa concluzionezi daca sunt bune sau proaste fara sa le pui pe masina... suspensia se vede daca e in regula abia cand o pui pe masina si incepi sa te lasi pe ea, sa vezi daca face balans sau sta teapana..
pfff....merg verificate daca zici atunci cand le trimiti .... acum ca mi`ai zis asta...nu stiu ce sa zic..poate le platesc si am vreo surpriza sa fie stricate ...nu pot nici macar sa vad daca au avut scurgeri ceva?sa mishc de ele sa apas pe ele...sa vad vreo distanta prin care ar fi putut avea scurgeri sau cv???????
Old 21-12-09, 18:51   #4
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Noup...nu prea...suspensiile se verifica pe un stand, special, sa zic asa... asta normal dupa ce sunt montate pe masina.
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 21-12-09, 18:57   #5
elefantzel

Stage 1

pfff.merci...vad yo cum fac ) revin porma pentru detalii..adica maine seara sa va zic daca au fost bune sau nu..daca am avut noroc sau nu )
Old 21-12-09, 23:24   #6
sprinter
BMW Driver

Stage 5

sprinter's Avatar

Member of:
[BMW]

Chestii de genu cumperi numai de la oameni in care ai incredere, sau cu care ai mai tranzactionat... nu cred ca ai tu destula forta incat sa presezi in amortizoare sa vezi cum flexeaza... eu unu nu ti-as fi recomandat, poti sa vezi daca sunt scurse amortizoarele doar in cazu in care respectivu nu le a spalat, si se vede uleiul scurs pe ele, atat... in rest nu prea ai cum, iar daca sunt pe gaz nu ai nici o sansa...
Iti tin pumnii
sprinter is offline   Reply With Quote
Old 22-12-09, 00:55   #7
elefantzel

Stage 1

Quote:
Originally Posted by sprinter View Post
Chestii de genu cumperi numai de la oameni in care ai incredere, sau cu care ai mai tranzactionat... nu cred ca ai tu destula forta incat sa presezi in amortizoare sa vezi cum flexeaza... eu unu nu ti-as fi recomandat, poti sa vezi daca sunt scurse amortizoarele doar in cazu in care respectivu nu le a spalat, si se vede uleiul scurs pe ele, atat... in rest nu prea ai cum, iar daca sunt pe gaz nu ai nici o sansa...
Iti tin pumnii
pfff..oki merci..o sa vad ce fac..sper sa am noroc...nu am de ales...daca nu o fac acum...nu ii mai schimb suspensiile poate 1 an...acum am ocazia si tre sa risc ca nu o sa mai am bani porma...am alte chestii..facultate, armata....nu mai am timp de servisuri si alte probleme
- Copyright 2024 4Tuning -