Imi pare ra ca nu am avut o camera foto sau video sa vedeti si voi cum sa prezentat vremea si peisajul.In ciuda unor probleme tehnice la prepa(ia cedat un amortizor) iar mie imi bateau rotile pe fata,tot ne-am alergat pe serpentine si driftuit un pic.A fost f tare.Cat despre kty....omu nu are toate tiglele pe casa
) a facut niste depasiri de credeam ca il culeg cu farasu
)
Ce sa zic pe viitor cred ca aceste intalniri vor fi mai cu usile inchise si ne vom aduna baieti care ne stim,pe care ne putem baza...pentru ca asa nu iese nimic se pare.
Tot cu ocazia asta m-au convins baietii sa nu mai dau masina,sau cel putin nu la banii in care o lasasem ultima oara...un 2,5 inmatriculat,cu pachet M ext-int.,jante M,blocant,motor cu kilometri putini si in toate mintile lui nu face 4500....asta e pret de 1,8is.In primavara intra la cosmetizat,va primi o vopsea noua,o suspensie si mai low,evacuare,chip si ceva carbon.
Cat pt cei care se gandesc la costurile acestei iesiri....pe mine ma costat asa benzina 120 Ron. Bucuresti-Cheia-Brasov-Bucuresti in conditiile in care sa mers la limita aderentei pe curbe....iar pe dn 100-160-170. Si inca 100 si cva de ron mancarea,cafele etc...ptr 2 pers...