Re: e36 , 318is sau 320i
Pai cred ca o sa primesti cam aceleasi raspunsuri indiferent de user:
- is-u, cel mai bun compromis putere/consum. Plusuri: consumul, intretinere (4 pistoane). Minusuri: 1.8i normal pana la 4000 -4000 si ceva de ture - deci nu foarte sprinten pe toata plaja, sunet
- 2.0 - 6 cilindri in linie, ce face BMW cel mai bine, trade markul lor ca sa zic asa. Plusuri: rafinat, lipsit de vibratii, trage bine pe toata plaja, desi nu chiar cum te-ai astepta pt. un 2.0 la turatii joase, sunet bestial (multa lumea e de parere ca suna cel mai bine dintre motoarele cu 6 cilindri de pe e36) de nu-ti vine sa-l lasi sub 4000 rpm. Minusuri: consum mai mare (2.5 e o varianta mai buna consum/putere decat 2.0), intretinere ceva mai scumpa (6 cilindri, ulei mai mult, mai multe piese care se pot strica).
Ca posesor de 2.0 nu pot sa spun decat ca asta imi place. Fiecare cu ce are. Cred ca o sa fie putini cei care o sa spuna ca prefera is-ul fara a lua in calcul consumul. Nu vad de ce ti-ar placea mai mult.