Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 19-08-09, 15:50   #1
bresfe

Stock

Cool Recarosare e30

Salutari,

ajutati-ma va rog cu informatii despre recarosare. Cum se procedeaza, ce este nevoie (acte, masini, bani, etc)?

Am un urs din 89, 320i in 4 usi. L-am scos la vanzare fiind pe numere rosii dar fara noroc, asa ca vreau sa-l inmatriculez si sa ma bucur eu in continuare de el.

Multumesc de ajutor!
bresfe is offline   Reply With Quote
Old 16-09-09, 22:14   #2
hohlotto

Stage 5

hohlotto's Avatar

Default Re: Recarosare e30

acelas lucru am vrut sal fac si eu dar pana la urma m-am lasat pagubas.in orice caz tre sa ai actele de provinienta al masinii cu nr rosii ,brif,mic si mare,masina inmatriculata in romania sa aiba toate actele si seriile ok.ambele masini sa fie acelas tip de caroserie.va trebui sa muti motorul de pe masina inmatriculata pe cea donatoare.si neaparat masina donatoare sa nu fie mai veche decat cea inmatriculata sau sa aiba motorul mai mic caci zic cei de la rar ca atuncea nu iti pot aproba recarosarea.eu mam dat batut caci iti trebe prea multe acte ,prea multa birocratie in tara asta si trebe sa ai neaparat pe cineva cunoscut la rar.toata afacerea te costa undeva la 26milioane
hohlotto is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -