Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 08-07-09, 15:48   #1
bmwowners

Stage 5

bmwowners's Avatar

Default Concurs

Nu stiu cati dintre voi a auzit de jocul BMW M3 Challenge cert este ca m-am hotarat sa organizez un concurs pe seama acestui joc!
Regulamentul este foarte simplu cel ce scoate cel mai bun timp indiferent de circuit (sunt 2) castiga. Nu aveti voie sa folositi decat cutia automata deci Traction Control trebuie sa fie OFF la fel si abs si dsc (nu am cum sa va verific sper sa fie seriozitate sa nu se triseze sa se joace cu ele ON totul este la distractie facut).
Am nevoie la sfarsit de un print screen la fel ca cel de mai jos in care sa se vada ca cele 3 sunt OFF si Best Time (este timpul care se ia in considerare)
Daca nu aveti jocul il puteti gasii foarte usor pe net este FREE nu costa nimic!!
Castigatorul se va afla pe 1 august so play on!!!

Premiul oferit de AUTOGRUPSHOP.ro (Dealer autorizat piese BMW si nu numai) consta intr-o verificare completa a masinii (doar pentru BMW-urile fabricate intre 94-07) motor, cutie,dsc asc abs,airbag,ews,ike,lcm,pdc,zke,clima,etc..),codari in calculatorul central motor al modulelor schimbate – noi introduse ( ex injectoare,servo,etc) ,adaptari ale diverselor module, masuratori active in timp real doar pentru masinile dintre anii 1994-2007 ce detin calculator.

P.S. Puteti scrie timpii si aici dar pozele va rog sa le urcati pe siteul meu bmwowners sa nu fiu nevoit sa verific din 10 parti poate aveti useri diferiti etc pozele va rog sa le urcati acolo.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	demo.JPG
Views:	127
Size:	122.4 KB
ID:	1000699  
bmwowners is offline   Reply With Quote
Old 09-07-09, 14:58   #2
mistreku

Stage 5

mistreku's Avatar

Default Re: Concurs

de ce cutie automata obligatoriu?
mistreku is offline   Reply With Quote
Old 09-07-09, 15:53   #3
bmwowners

Stage 5

bmwowners's Avatar

Cutia automata nu este obligatoriu eu am zis ON sa stie lumea ca e sg optiune cu care ai voie si ON dar cei ce considera ca se descurca mai bine cu ea OFF pot juca si cu ea OFF!
Old 15-07-09, 12:12   #4
ovidiums
Freehand Design Team Member

Stage 5

ovidiums's Avatar

Member of:
[Freehand Design Usergroup]

si daca io am masina mai veche de '94 si sa zicem ca as castiga, joc de amorul artei? sau pot transfera premiul catre cineva cu masina corespunzatoare...
ovidiums is offline   Reply With Quote
Old 15-07-09, 12:54   #5
bmwowners

Stage 5

bmwowners's Avatar

Castigatorul primeste un flayer cu care se prezinta la baieti la service! Nu conteaza poti sa o dai cui vrei tu. Ideea e sa fie BMW mai nou de 94.
Old 15-07-09, 18:02   #6
mistreku

Stage 5

mistreku's Avatar

nu ma incadrez.. '93 325.
mistreku is offline   Reply With Quote
Old 15-07-09, 18:08   #7
bmwowners

Stage 5

bmwowners's Avatar

Cine scoate cel mai bun timp acela va primi tichetul cu testul gratuit la Autogrupshop.ro. Tu il poti da cui vrei ideea e de distractie cu jocul nu neaparat pentru premiu. Premiul este asa sa va dati silintamai tare
- Copyright 2024 4Tuning -