E foarte posibil sa vina si PH 87 COX
Deci sa fie trecut pe lista...
Mai mult ca sigur vom pleca toti din Ploiesti...adica COX'u KYL'u,KXO'u,HFJ'u si care mai vin...!
sa mai treceti acolo si PH - xx - MYK ca s`ar putea sa vina si el ! (nu mai stiu ce cifre avea prietenu asta al meu...dar nu conteaza cifrele alea)
unde n`as gasii si eu o gasca dasta sa dau vanosu meu cu 6000 ?
ca era la fel ca al lui doar ca are motor de 2000 si difera consumu ! ) de la 10% in oras la el la 15%in oras la mine ! )
unde n`as gasii si eu o gasca dasta sa dau vanosu meu cu 6000 ?
ca era la fel ca al lui doar ca are motor de 2000 si difera consumu ! ) de la 10% in oras la el la 15%in oras la mine ! )
Nu stiu....
Hai te rog sa tinem topicul curat sa poate vedea lume detalii
Mersi
Azi m-au sunat cei de la gravura si au zis ca se apuca de cupele noastre sa le personalizeze. Saptamana viitoare vor fi gata asa ca evenimentul va avea cupele terminate. Sincer aveam emotii dar acum m-am calmat!
Salut fratilor.Ma intrebam daca se poate sa vin si eu la aceasta intalnire???
Am un 3.18 IS cu nr rosii
Ms anticipat
Oricine poate venii la eveniment important este sa ai un E36! Daca nu iei numerele definitive pana pe 13 urca o poza cu masina si numerele rosii
Daca faci rost de cele definitive pana atunci pui doar poza numarul il pui cand le ai!
frumoasa frate ! chiar marfa !
(nu`mi plac masinile alea tunnate pana in dinti...eu le zic pom de iarna :P)
Poate in data de 13 cand tre sa ne intalnim poate ne intalnim toti astia de la ploiesti la Sala sa plecam impreuna ... ce ziceti ?
Din partea mea nu e problema...yo sunt din campina...spune-ti ora la kre vreti si ne intalnim intai la ploiesti la sala und zici u....si dupaia la 11 sa vim la casa poporului
E posibil sa mai adun si yo cativa d p aici cu e36
faceti un topic separat unde sa vb de plecarea din ploiesti...nu cred ca cei din valcea sau din campina stiu toti unde e sala iar pe ceilalti nu cred ca-i intereseza de unde ce si cum plecam
faceti un topic separat unde sa vb de plecarea din ploiesti...nu cred ca cei din valcea sau din campina stiu toti unde e sala iar pe ceilalti nu cred ca-i intereseza de unde ce si cum plecam
Faceti-va unul dintre voi care intra mai des la sectiunea orasului! Oricum voi sunteti aici aproape ajungeti repede :P
Rog pe cei inscrisi sa urmareasca si forumul de pe siteul meu (de la seamnatura) pentru ca acolo postez detaliile si stirile mai recente e imi e foarte greu sa postez pe ambele forumuri am foarte multa treaba si in legatura cu evenimentul si cu alte treburi personale.
Va multumesc!!!