Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 11-06-09, 20:58   #121
gelu_r

Stage 5

gelu_r's Avatar

Default Re: > Discutii - E46 Club <

Nici nu se pune problema de masini competitive...sunt doar masini...atat...motoare mici etc...fiecare si o face dupa posibilitati..
Nu a zis nimeni ca sunt masini de competitie,de drift sau 400m...

La cat de arogant ai zis, sa nu cumva sa ai vreun M5..
Nu cred ca e21 e mai competitiv decat un e46 325i.

Daca nu suportati posesorii de e46 de pe forum abtineti va..
Am observat ca e un mic razboi intre posesorii de e30 - e36 - e46 .
Nu inteleg de ce...dar poate o sa ne intelegem mai bine daca facem un BMW meet,O intalnire nu pe TIPURI de bmw ci pe marca bmw.
Old 12-06-09, 11:48   #122
NWZeu

Stage 5

NWZeu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[DAEWOO]
[FORD]
[BMW]

Daca nu ma insel Gabi are si un E46 ......
NWZeu is offline   Reply With Quote
Old 12-06-09, 13:30   #123
Gabi_323i

Stage 5

Gabi_323i's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
Originally Posted by gelu_r View Post
Nu a zis nimeni ca sunt masini de competitie,de drift sau 400m...
Nu a zis nimeni, dar unii asa gandesc, care le dau cerculete (incearca) si le omoara degeaba
Gabi_323i is offline   Reply With Quote
Old 12-06-09, 13:37   #124
gelu_r

Stage 5

gelu_r's Avatar

oricine omoara un bmw...OMOARA e mult spus..
si un urs 316i te asigur ca daca il aveai si nu aveai posibilitatea sa mergi cu alta si pe ala il omorai...ori pe apa ori pe praf numai sa se duca putin de cur sa ai placerea aia..
gelu_r is offline   Reply With Quote
Old 12-06-09, 14:17   #125
69WRX

Stage 5

69WRX's Avatar

Member of:
[Opel]
[2 Roti]

poate facem un bimmerfest mai pe la sf verii
69WRX is offline   Reply With Quote
Old 12-06-09, 14:22   #126
gelu_r

Stage 5

gelu_r's Avatar

Daca ar venii 80% din posesorii de bmw care sunt si pasionati de aceasta marca...cred ca s-ar bloca bulevardele pe unde am merge
Old 15-06-09, 11:10   #127
Ford_V6

Stage 5

Ford_V6's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[FORD]

Quote:
Nu cred ca e21 e mai competitiv decat un e46 325i.
Si cam cate e46 325i uri sunt pe aici ? ... Sau se calculeaza ca doua 316 sunt un 325

In alta ordine de idei fiecare este liber sa aleaga ce motorizare doreste pe o masina , de aia si exista asa o gama variata de motoare dar .... dupa ce alegi 316 sau 318 sau 320 nu poti sa postezi pe forumuri care contin cuvantul tuning in denumire, sa spui ca esti pasionat, sa o arzi pe la intalniri cu alti "pasionati" sau sa incerci sa simti placerea de a o da de cur pe ploaie sau pe iarba ....
Old 15-06-09, 12:01   #128
Raz6633

Stage 5

Raz6633's Avatar

Boss, imi pare rau, ca ma consider pasionat, mai ales un sarantoc ca mine care n-a avut bani de m3, dar totusi m-am chibzuit sa imi iau 320i, motor in 6 cilindri alea alea...

Si imi pare rau, ca in viziunea ta, te poti distra doar, cu m3 cu 1000 de cai, "sa te dai de cur"

Inseamna ca eu care am bagat o anumita suma de bani in masina, nu sunt pasionat, sunt doar posesor sau cum?

Eu unu niciodata nu m-am referit la ce facem noi ca fiind tuning, ba chiar, mi se pare idiotic sa denumim scena asta in romania ca fiind tuning, a pune 2 bari pe masina nu inseamna ca e 'tunata'... In schimb, noi astia 'utilizatorii' ca sa nu zic nici macar posesori, am bagat sume de bani, unii mai mult altii mai putin, ca sa ne facem masinile sa arate asa cum vrem noi. Daca iti este greu se accepti lucrul acesta, te invit sa ramai stock (folosind termeni din NFS). Iti dau perfecta dreptate, in ceea ce spui daca persoanele care au 316, 318 se dau la liniute, si se cred ca au masini de mii de cai. Asta e altceva.

Si pe final, vreau sa precizez, pe forumurile de afara, ce motorizare ai pe masina chiar nu conteaza, conteaza cum arata masina, cum a fost lucrata, si ce caracter are omul care o conduce. Mi-am postat si eu harbu pe un forum specific, si am primit laude, am primit critici, de la oameni, care au 330 in sus, si nici unu nu a comentat "domne dar cu 320 te crezi mare racer"

2007' Infiniti G35s Coupe - Status: Confirmed

Raz6633 is offline   Reply With Quote
Old 16-06-09, 00:32   #129
gelu_r

Stage 5

gelu_r's Avatar

Ford_V6: Imi permit sa iti raspund pentru ca sunt bagat indirect in subiect,si mi ai mai dat si replay.

In viziunea ta pasionat ce inseamna?

Daca nu erau astia ca noi...sa faca forumul cunoscut si plin...erau doar 2 3 posesori de M3-5-6,care puneam cateva poze si atat...

Daca imi luam 320d si il foloseam pe post de roaba mai ziceam sa vorbesti asa,dar l am luat,l am adus la un aspect cat mai placut,si ma bucur de masina exact asa cum e ea acum..
De ce nu pot numi eu TUNING la o masina daca are motor de 2,0 diesel?
Chiar nu inteleg...Pai masinile de clasa mica,cu motoare intre 1,2 si 1,6 in care s-au investit peste 10 000 euro pentru tine ce sunt?
Eu unu nu zic ca i am facut tuning masinii mele,pentru ca m am oprit la o limita in a baga bani in ea...dar daca vroiam sa bag inca 5000 chiar o faceam mai unica...pentru ca asta inseamna tuning..

In mintea multora NU ESTI PASIONAT DACA NU AI MASINA SCUMPA .. Sa stai 1 an sa muncesti la un urs, sa il desfaci cu mana ta tot si sa iti bagi 80% din profitul lunar in el..INSEAMNA SA FII PROST NU?

Nu inteleg ce e cu invidia asta...
Old 16-06-09, 02:31   #130
Ford_V6

Stage 5

Ford_V6's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[FORD]

Quote:
In mintea multora NU ESTI PASIONAT DACA NU AI MASINA SCUMPA .. Sa stai 1 an sa muncesti la un urs, sa il desfaci cu mana ta tot si sa iti bagi 80% din profitul lunar in el..INSEAMNA SA FII PROST NU?
nicidecum ... asta se cheama intradevar pasiune ... in schimb sa dai 8000 pe un e46 semilesinat din germania in loc sa bagi banii aia in urs mi se pare ca se cheama ....

Plus de asta nu sunt adeptul masinilor scumpe ... eu am o Vectra A veche de cand lumea care costa cat un set de jante mai rasarite .... dar nici sa o ardem cu 100 de cai pe strada si sa ne numim pasionati nu prea da bine ....
Ford_V6 is offline   Reply With Quote
Old 16-06-09, 09:35   #131
adi_balan83

Stage 4

adi_balan83's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ford_V6 View Post
.... dar nici sa o ardem cu 100 de cai pe strada si sa ne numim pasionati nu prea da bine ....
pfff... razvan, gelu... n-ai cu cine...
fiecare cu conceptiile lui...
adi_balan83 is offline   Reply With Quote
Old 16-06-09, 11:56   #132
NWZeu

Stage 5

NWZeu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[DAEWOO]
[FORD]
[BMW]

Omu' e pasionat de masini mai vechi ..... de chestii mecanice .... a se intelege colectie de taunus, granada, mustang etc .... e pasionat de asa ceva si nu e genul de om care sa prefere o masina mai noua, mult mai confortabila insa cu putere mai mica ..... e o alta filozofie pe care si altii i-o impartasesc ..... sa imi iau un URS 2.5 il reconditionez, e fiabil si bat pe multi la fund cu el ...... insa sunt si oameni care prefera o masina noua, cu motor de 1.8 cu multe dotari, mult mai sigura etc ...... depinde de la om la om, insa faptul ca se catalogheaza astfel de masini "lesinate" e cale lunga ..... pana la urma aici e vorba de o pasiune ..... for the show sau for the go ..... omul e pasionat de a2a ..... sunt altii de prima ..... altii de amandoua insa REPET modul de exprimare e tendentios si absolut deloc CREATIV .
Old 16-06-09, 16:52   #133
Gabi_323i

Stage 5

Gabi_323i's Avatar

Member of:
[BMW]

In sfarsit un raspuns care merita atentia oricui. Intradevar nu pot sa te contrazic cu nimic
Poate putin aici "prefera o masina noua, cu motor de 1.8 cu multe dotari" )

S-a umplut bucurestiul de toate ciurucurile de la nemti de 318 full care cum vad un urs la semafor pleaca cu scart nebunii, plus pozitia la volan standard, cu mana dreapta la ora 11 si cu spatarul in portbagaj.

Bafta baietilor din club.
Old 22-06-09, 00:07   #134
batz

Stage 4

batz's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gabi_323i View Post
In sfarsit un raspuns care merita atentia oricui. Intradevar nu pot sa te contrazic cu nimic
Poate putin aici "prefera o masina noua, cu motor de 1.8 cu multe dotari" )

S-a umplut bucurestiul de toate ciurucurile de la nemti de 318 full care cum vad un urs la semafor pleaca cu scart nebunii, plus pozitia la volan standard, cu mana dreapta la ora 11 si cu spatarul in portbagaj.

Bafta baietilor din club.
deci gabi m-ai amuzat teribil cu replica.bravo!!! chiar ma gandeam daca o sa zica cineva asta.(ma refer aici la pozitia la volan standard a pasionatilor de 1.8d cu navi si "sabufar")

iarasi "Era clar ca nu ai o masina mai buna,din moment ce vorbesti asa. " asta nu are ce cauta acolo.un om atata timp cat intelege despre ce e vba si e in cunostiinta de cauza poate sa isi dea o parere indiferent daca are sau nu "cu ce".el doar a subliniat tendinta membrilor de pe forum de a gasi scuza in "frate daca nu avem toti bani ca tine asta nu inseamna..." pt diverse alegeri ca sa le zic asa in loc sa isi vada fiecare de "segmentul lui de tuning" si totusi sa fie constienti in ce oala sunt.

in ceea ce priveste masinile noi/scumpe/cum mai vreti totusi nu e inregula nici aici sa zici ca domnle o masina noua.scumpa e un c***t doar ca e dupa un anumit an de fabricatie sau ca nu e urs ca totusi e vba de bmw aici.dar si aici sunt mai multe tipuri de indivizi si de moduri de gandire a problemei.sunt multi care gandesc gen "aa ursu?e o janghina un cazan stupid mor in el" lucru prost.pt k ursu chiar e o masina si una tare.( eu in general sunt ft strict in privinta "masinilor" .nu toate sunt masini:P) dar totusi sunt si ursarii care oricat de tare ar fi e46-le e39 e38 e36 etc zic domnle nu ca ursu e mult peste.lucru iarasi prost....ideea e ca o masina buna e o masina buna fie ea din prezent fie ea de acum miliarde de ani...iar aici sunt de accord cu ford_v6 dieselu nu are ce cauta aici.iar in ceea ce priveste benzina nu poti zice ca ai bmw si ca esti pasionat de bmw daca ai 4 cilindri aici ma refer strict la baietii cu e46.ca acum cu criza faimoasa baietii care inainte erau p passat audi sau mai stiu eu ce acarete albe acum au e46.si da,de asta imi pare foaaarte rau la fel de rau ca atunci cand acum ceva ani vedeam ursi tiganiti in ultimul hal...
batz is offline   Reply With Quote
Old 22-06-09, 02:12   #135
gelu_r

Stage 5

gelu_r's Avatar

BATZ: daca nu ai mers,mergi cu un 535d si evzi ce inseamna diesel,sau cu un 330d si tot vezi ce inseamna diesel.
Nu ne referim la motor aici,pasionati de tuning exterior de a nu lasa masina cum sunt toate pe strada,eu nici amcar filtru nu am pus la a mea sau soft..nu m a interesat decat aspectul... sa zici ca: daca ai 318 sau vreun diesel inseamna sa NU FI PASIONAT, e o mare prostie..nu ganditi cand vorbiti...
- Copyright 2024 4Tuning -