seriozitate maxina...
doar gelu si rbu au fost prezenti...restu ...
"adevarati" pasionati
Probabil venea si Razvan daca nu era azi cu serviciu...nici eu nas fi venit daca chiar naveam cum sa mut tura mea pe alta zi sa vin...
asa ca inafara de el..restu se dau loviti..
Probabil venea si Razvan daca nu era azi cu serviciu...nici eu nas fi venit daca chiar naveam cum sa mut tura mea pe alta zi sa vin...
asa ca inafara de el..restu se dau loviti..
pana la urma ai dat si tu ceva ? io daca aveam gume dateam cu cea mai mare placere dar ..terbuia sa ajung si io la giurgiu )
cu gelu eram in masina..
iar pisika nu mai aveam baterie...oricum era albastra si cu numere de ilfov...foarte foarte joasa...portbagaj de m3 csl [e46]si o toba maaaaaaaaaare japan style cred ca avea diametru de 100 =))))) si cum se auzea .....maaaaaaaaaaaaaaaa senzatie duminica asta oricum ne strangem iar toti
Pisica aia ori era M ori un 2,5 adevarat..
se invartea frumos se vedea ca e puternica..
toba era nasoala dar spre surprinderea mea se auzea chiar bine..
porbagaju era CSL si avea si numarul astupat..si parca M pack..
mai baieti printre noi se afla si niste infractori hai sai dam in vileag;este vorba despre individul seby_cibo care se crede comerciant de piese sh de....bmw mai precis uitati cum sta treaba cu acest individ: am cumparat de la el o pompa de bmw 320d an 2000 si ce credeti ca mia trimis prin curier????? una defecta!!!!! masina mea sta demontata la reprezentanta bmw din pitesti ,pe mine ma costa o caruta de bani stationarea in service iar el nici nu mai raspunde la telefon........nu mai zic de banii cheltuiti cu telefoanele.....
pai cel mai bine e sa cumperi din orasul tau sau daca nu gasesti iei piesa noua..
mai sunt si nesimtiti..
vorbeste cu un admin sa l baneze macar sa nu mai freaiereasca si alta lume..
daca nu cumva s a imbogatit pe chesiile astea
/!\ Duminica, 29.03.2009, 16:00, Intalnire BMW in parcarea de la Strandul Crangasi
Pt detalii sunati la numerele :0767713139 (daffy) sau 0765572113 (maryan) /!\