salut ...uite. .tocmai am ceva banuti ( vreo 4000 de PARA) si vreau sa i-au un ursulet. .sunt la curent cu preturile .chiar nu inteleg de ce au crescut in halul asta...pt cunoscatori .. pana acum 1 an si ceva. ...un ursulet era pe la 2000 de dolari ..ceva decent pe la 2500 de dolari ..iar de la 3000 in sus erau ori cele super misto ..un 325ix ceva.. ori dieselurile
ei bine acum un ursulet cat de cat decent ..adica intretinut dar fara modificari ..sunet etc.. vad ca iti iei pe la 2500 de euro
so .. in primul rand vreau sa aflu si parerea voastra...sa i-au un urs pe la 2000-2500 de euro ..eventual motor mic .intretinut ..dar chel ..fara nici un fel de optiuni si modificari ..sau sa mai strang un pic ..si sa ma arunc direct la un 325 ...cu un kit exterior pe el ...cu ceva optiuni .. ???
nu neg si de fapt stiti si voi ca. .. a face tu modificarile ..ei bine ..e un farmec aparte ...
ce vreau sa mai stiu ...: se poate face chiptuning pe ursulet. . ? imi inchipui ca da. ..dar chiar si pe alea de prin 83-84 ???
ce motor ar fi ideal sa i-au ? tinand cont de alte caracteristici ( care poate mie imi scapa ) nu neaparat de capacitate ...nu prea ma intereseaza consumul ( adica sa fie intr-o medie de maxim 15 in oras.. nu 25 ) ..
oricum consider ca motor mai mare de 2.8 pe urs e deja de prost gust .. nu e de mers zi de zi cu masina aia ..etc...deci un 2.3 , 2.5 .. sau maxim 2.8 m-ar atrage ...spuneti-mi si treaba cu chiptuning-ul ....stiu ca se castiga putin....bla bla ..dar vreau sa stiu ...
in rest .. pt cine stie clar si ..dati-mi si mie niste oferte de preturi pt un kit exterior si in caz ca i-au unul chel si ma apuc apoi sa-l fac ..dati-mi niste idei eventual oferte concrete pt AC . INTERIOR ( ma gandesc poate gasesc direct scaune si bancheta piele misto ..decat sa fac eu de la 0) ..orice altceva INTERESANt ..inca odata ..am pe la vreo 4000 de para deci daca i-au un ursulet la vreo 2500 de euro .. mi-ar ramane vreo 1000 de para de bagat in el ... stiu ca nu se pot face multe lucruri ..dar totusi 1000 de para sunt 1000 de para .....astept un semn . multumesc ...