imi poate spune cineva cat de grea este conversia unui e46(non-facelift) in M3 si un pret orientativ la tot pachetul(bara fata/spate, praguri, aripi si capota), as fi recunascator...
Masina ta este cea argintie? In principiu...daca vrei sa pui si motorul de pe m3...te ajunge mult mai mult decat daca ai vinde masina ta, ai mai pune niste bani, si ti-ai lua M3.
Re: Conversie M3 E46
da se poate. vezi ca sunt baieti pe forum care vand tot felul de accesorii. intreaba un pret pt ceea ce te intereseaza. pe mine bara fata + bara spate aproximativ 1000 de euro cu tot cu proiectoare montaj si vopsit.
se poate.. dar ajunge la o suma destul de mare + ca umbla cu cioara vopsita..
e suficient un kit m-tech ca sa fie frumoasa masina.. si da, bariile vin la fix daca mergi pe varianta oem ...
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
Re: Conversie M3 E46
Quote:
Originally Posted by alexzander407
nu e masina mea e masina unui amic, nu se pune problema sa se schimbe motoru ci doar kitul exterior, vroia sa stie daca prinderile spoilelor pot fi adaptate ....
da se poate si nu te duce enorm de mult! .. uita-te pe www.racelook.de si zi-mi ce spoilere vrei si iti aduc la pretul de acolo ! Bafta