Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 02-10-08, 03:02   #1
El3ctr0n
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

El3ctr0n's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
Talking Trucuri,Secrete,Help,Si Info De Care Nu Stiam Sau nu Stim Despre E39

Salut la toata lumea...incep prin a spune...ca sunt mandru posesor de 520i... ptr mine e primul bmw...si incerc sa invat cat mai multe despre el...
Si va rog din suflet sa ma ajutati...pe mine si de ce nu si pe multi alti posesori de bmw E39
Old 10-10-08, 20:53   #2
CED

Stage 5

CED's Avatar

Default Re: Trucuri,Secrete,Help,Si Info De Care Nu Stiam Sau nu Stim Despre E39

Quote:
Originally Posted by El3ctr0n View Post
Salut la toata lumea...incep prin a spune...ca sunt mandru posesor de 520i... ptr mine e primul bmw...si incerc sa invat cat mai multe despre el...
Si va rog din suflet sa ma ajutati...pe mine si de ce nu si pe multi alti posesori de bmw E39
e39 e o masina superba si cel putin pentru mine e masina visurilor
si eu mi-am dorit sa invat cit mai multe despre partea tehnica si din pacate am avut ocazia sa invat din experienta - erau momente cind as fi vrut sa nu mai trebuiasca sa invat ceva (adica sa nu se mai strice nimic)

fac haz de necaz - sa nu ma intelegi gresit - nu l-as da pe Mr CAT (bw-ul meu) pentru nimic in lume si nu o sa ma descurajeze nici cea mai grava problema tehnica
CED is offline   Reply With Quote
Old 11-10-08, 02:59   #3
El3ctr0n
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

El3ctr0n's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default Re: Trucuri,Secrete,Help,Si Info De Care Nu Stiam Sau nu Stim Despre E39

Si eu sunt de aceeasi parere cu tine... oricum eu nu prea am avut probleme multe...mai exact 2,3....si mai am 1...) asta nu stiu cat de grava... sper sa nu fie prea costisitoare...
oricum i LOVE my MRK...:P MRK---NO---Mr cat......----> MARICA )
El3ctr0n is offline   Reply With Quote
Old 13-12-08, 20:40   #4
BygDaddy

Stock

BygDaddy's Avatar

postez aici ca sa nu deschid alt topic:520i e39 5d adus din germania 135 000km(sper reali) din 99,acu si problema am impresia ca nu trage destul pentru cei 150 de cp.am mers cu un prieten cu 520d lui si diferentza de la cer la pamant.i-am dat si lui sa meraga si tot asa a zis ca e un pic puturoasa.o sa ii schimb bujiile si filtru de aer.cu ambreiajul sunt sigur ca nu e belea.daca nu sunt cele 2 de sus sa fie oare debitmetrul? sau altceva? sugetii pareri astept cu interes! pe diagnoza au aparut niste aprinderi nesincrone sau ceva de genul.
multam anticipat!

Last edited by BygDaddy; 13-12-08 at 20:47.
BygDaddy is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -