Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 05-11-09, 23:57   #16
no limits design

Stage 5

no limits design's Avatar

Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Freehand Design Usergroup]
[4Tuning International]
[AirBrush]
[4Rally]
Default Re: intrebare, bmw e36 '92 are filtru de polen?

Quote:
Originally Posted by ANM View Post
eu...dobitoc...n-am mai avut pn akm pisica....si dak dai sa dea cald sa vina in fatza...nu da...dkt rece....dak dau la picioare sau parbriz..da fara probleme me stupid
poti da si in fata aer cald.....ai o rotita la aeratorul ala mare dedesubt.....cu cald sau rece.....
no limits design is offline   Reply With Quote
Old 06-11-09, 18:18   #17
barraqudha

Stage 2

barraqudha's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

Quote:
Originally Posted by eqilibruee View Post
cum drac se face aerisirea la e36 asta... ca am schimbat apa din motor si am pus antigel si imi fierbe de o ie draci?
si probabil nu baga nici caldura...

daca te uiti la vasul de expansiune,in stanga lui, pe partea de sus a radioatorului exista un surub de plastic pe care trebuie sa il desfaci...daca il desfaci, sub el exista un orificiu prin care in momentul cand pui apa/antigel in vas iese aerul din instalatie...si trebuie sa torni antigel in vas pana prin acel orificiu nu iese decat lichid, fara nici un fel de bule de aer...poti turna antigel timp de 2 minute incontinuu (acesta normal dand pe afara si din vas care deja e la nivel maxim) si dupa aceste 2 min sa mai iasa totusi inca bule de aer pe orificiul respectiv...
am citit pe undeva pe aici ca poti sa o faci in mai multe randuri pana sa spui ca e facuta bine, si pana tot aerul sa fie scos din instalatie...
barraqudha is offline   Reply With Quote
Old 08-11-09, 10:57   #18
lucian gabriel

Stage 3

lucian gabriel's Avatar

sal eu am schimbat filtru de polen acum 2 saptamani la bmw meu e 36 320 24 v din 92 si il are in sub torpedou ,il dai jos si apoi te uiti in partea stanga mai jos bafta
lucian gabriel is offline   Reply With Quote
Old 02-03-10, 11:26   #19
urekiusa

Stock

Quote:
Originally Posted by Black_AHH View Post
recent am schimbat si eu filtrele de polen ( e36 316i '95) si a fost relativ simplu dupa ce am intrebat un mecanic unde trebuie sa desfac.... deci ridici capota, si chiar pe mijloc in fatza parbrizului se vede chestia aia de plastic cu multe gaurele ca o sita... iei chederele jos,o desfaci, apoi desfaci tot suportul ala pe care e pusa...si apoi vei vedea akolo sub parbriz doua filtre de polen asezate unul de o parte si unul de cealalta parte a aerotermei... sper sa-ti fie de ajutor in caz ca e la fel si la tine...
hei cam asa pare si la mine, dar tot nu am priceput cum functioneaza. ca baga frunze si praf la greu, ca si cand nu ar fi. m-am uitat pe gaura aia si pe unul scrie R de la dreapta dar nu cred ca alea ar fi ? o poza nu ai ??? cat te au costat filtrele 2? :O
urekiusa is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -