Quote:
Originally Posted by Adrian_Pintea
ce ai facut mai exact la debitmetru ce ai reglat?
|
nu vorbesc ca , cunoscator eu spun ce am facut poate e gresit dar nu cred...
capacul de la debitmetru a mai fost desfacut si m-am gandit ca cine l-a desfacut a si umblat la el ... masina dadea in nas la plecarea d p loc apoi se tura pana pe la 2000 iar avea o intrerupere dupa care iar se tura normal pana la 7000..am luat-o logic , clapeta care e deschisa de aerul absorbit are un arc care conditioneaza deschiderea ei , daca arcul e prea strans clapeta se deschide greu aerul nu este indeajuns pentru o ardere normala ..si invers daca e prea slaba , astea doua lucruri sunt testate d mine

) am inceput prin a strange arcul cate 2-3 dinti d pe rotita o lasam la relanti 1 min dupa care calcam acceleratia masina incepea sa s tureze din c in c mai gatuita si am inceput invers am slabit arcul foarte mult ( motorul mergea k un *** mirosea benzina p toata strada ) si am inceput sa-l strang cate putin pana cand mi s-a parut mie ca masina se tureaza bine motorul se aude bine si bineinteles nu mai mirosea a benzina si cam asta s-a intamplat in vreo 2 ore cu multa rabdare... dupa care am scos borna de la baterie 1 min pt ca am inteles d la alte persoane daca umblii la deb se deregleaza setarile normale ale calculatorului si stopand alimentarea 1 min se reseteaza
masina merge foarte bine si dupa un consum de 13-14 in buc am scos un 10 % si masina se comporta foarte bine ..multi spun ca daca umblii la debitmetru trebuie sa-l schimbi ca nu o sa-l ,mai poti regla nu stiu cat e de adevarat dar eu cred ca se poate daca eu care sunt paralel cu mecanica am putut tinand cont doar de logica pe care a fost constriut debitmetrul...