Quote:
Originally Posted by Andrei Trofin
Am un 320i e46 din 2003 si mi am luat niste jante pe 18, J 8,5 cu cauciucuri 235/40/R18 si imi ating aripile in cauciucuri pe spate la hopuri. Distanta dintre aripa si cauciuc pe spate e de vreo 3-4 cm si pe fata e de vreo 6-7 cm. Aveti idee ce fel de suspensie imi trebuie, sa nu-mi coboare masina de spate si sa fie mai rigida decat cea standard, si sa mi-o coboare doar de fata? dupa ce imi schimb suspensia probabil ca va trebui sa mi evazez putin aripile pe spate. Stiti vreun service prin bucuresti care m-ar putea ajuta? Am inteles ca este un aparat special cu care se avazeaza aripile, stiti pe undeva? Va rog sa ma ajutati! Astept oferte...
|
incearca sa pui alte cauciucuri cu un talon mai ingust. La latimea de 235 ar trebui un 35 sau chiar 30. Ai incercat sa verifici ca si diametru daca se potrivesc cu cele originale cu care a fost echipata masina? (ma refer la circumferinta rotii). Ce dimensiuni aveai la cauciucuri inainte? Cu suspensie rigida nu rezolvi pr pt ca nu vei gasi un kit de suspensie care sa fie si rigida si sa nu iti micsoreze nici din garda la sol
Si eu am avut aceeasi problema pt ca imi pusesesem distantiere si imi ieseau putin rotile de sub caroserie, le-am dat jos iar acum mi-am luat un kit de suspensie rigida cu -30mm. Maine o montez si apoi incerc sa pun din nou distantierele, dar cred ca iarasi or sa imi atinga
. Faza ie ca la mine circumferinta rotii este corecta, deci nu pot rezolva problema prin chimbarea cauciucurilor. M-a batut intr-un timp si gandul asta, dar dupaia apar probleme la kilometraj ca iti indica o viteza mai mare decat cea reala si lafel si cu kilometri parcursi, deci nu ie convenabil. Ma gandesc totusi ca la tine ar putea fi dimensiunea cauciucului. Am un unchi cu un e46 si are jantele originale bmw de 17 si cauciucuri 225/45.. acuma dehh
pt suspensii rigide poti arunca o privire
aici