Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 12-09-07, 04:37   #1
dusky

Stage 3

Thumbs up Intrebare pentru posesorii de bmw

salut, vreau sa imi pun geamuri electrice pe spate (eu am doar pe fata). se poate? si daca da...cum? am observat 2 patratele in manerele usilor din spate,sunt cumva pentru asa ceva? cum pot sa fac sa am 4 geamuri electrice in loc de 2? multumesc
Marius
dusky is offline   Reply With Quote
Old 12-09-07, 15:17   #2
Bmwaldo

Stage 5

Bmwaldo's Avatar

Default Re: Intrebare pentru posesorii de bmw

Quote:
Originally Posted by dusky View Post
salut, vreau sa imi pun geamuri electrice pe spate (eu am doar pe fata). se poate? si daca da...cum? am observat 2 patratele in manerele usilor din spate,sunt cumva pentru asa ceva? cum pot sa fac sa am 4 geamuri electrice in loc de 2? multumesc
Marius
ce bmw ai ? e30 ? e36 ? e34 ? e39 ? ...........
Bmwaldo is offline   Reply With Quote
Old 12-09-07, 15:33   #3
dusky

Stage 3

am un 320D din noiembrie 2000 (e46) si are geamuri electrice doar pe fata.
Old 25-11-07, 13:00   #4
FUL VIUS

Stage 4

FUL VIUS's Avatar

ai rezolvat problema?tot la asta m-am gandit si eu!!am aceeasi problema ca ata!!in portierele de pe spate sunt trase mufele din fabrica?sau trebuie sa le tragi tu?astept rasp!!mersi!!
FUL VIUS is offline   Reply With Quote
Old 25-11-07, 16:26   #5
dusky

Stage 3

Thumbs up Re: Intrebare pentru posesorii de bmw

da. se poate face asa ceva,orice electrician mecanic de auto iti face foarte simplu treaba asta. dar tu trebuie sa iti cumperi 2 macarale de spate (spate obligatoriu) sau macare universale care sa se potrivesca, si mai iti trebuie firele,mufele. cel mai usor e sa iei instalatia de la unu care a avut-o (ex: recarosare) si un mecanic bun o pune la tine. e foarte simplu
numai bine!
Old 26-11-07, 00:40   #6
FUL VIUS

Stage 4

FUL VIUS's Avatar

Quote:
Originally Posted by dusky View Post
da. se poate face asa ceva,orice electrician mecanic de auto iti face foarte simplu treaba asta. dar tu trebuie sa iti cumperi 2 macarale de spate (spate obligatoriu) sau macare universale care sa se potrivesca, si mai iti trebuie firele,mufele. cel mai usor e sa iei instalatia de la unu care a avut-o (ex: recarosare) si un mecanic bun o pune la tine. e foarte simplu
numai bine!
un preten de-al meu are un e 46 identic pt dezmembrat!are macarale electrice pe spate!eu ma intrebam daca bmw -ul meu are trase mufele pt geamuri electrice in portiere din fabrica?tu cum ai facut?mersi pt rasp!!bafta
FUL VIUS is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -