Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 05-06-07, 03:45   #1
renock

Stage 1

Default Ajutor ???bmw 535i e39,tiptronic,an '97

Salut!Am spart motoru' la bmw;am derapat cu masina si am intrat intr-o bordura mai inalta decat cea obisnuita si am spart bara fata,radiatoare,baie ulei,etc. Mi-am dus masina la service si nea' mecanic dupa ce a dat motorul jos a vazut ca am si blocul motor spart in stanga lateral [pe o lungime de 30 cm si inaltime maxim 5 cm]. Apoi mi-a spus nea' sudor ca se poate suda dar nea' mecanic mi-a spus ca nu pot sa o m-ai 'forjez' masina sau sa-i dau kick-down'ul ca poate sa-mi crape din nou motorul.Va intreb pe voi daca e adevarat??? Apoi am zis ca daca e adevarat,sa-mi schimb tot motorul dar nu gasesc ,am cautat peste tot in tara si unde am gasit era descomplectat ori il vanduse deja iar in seara asta am gasit un bmw 735i e38 motor capacitate 3500,v8, cutie viteze manuala,an '97. Intrebare:se potriveste motorul acesta mentionat mai sus la bmw-ul meu daca eu am cutia de viteze tiptronica???Daca nu se potriveste poate sa-mi spuna careva unde pot sa gasesc un motor de vanzare ca al meu??? Va multumesc!!!!!
renock is offline   Reply With Quote
Old 05-06-07, 04:13   #2
ursuletz_cabrio

Stage 5

ursuletz_cabrio's Avatar

Default Re: Ajutor ???bmw 535i e39,tiptronic,an '97

teoretic ar trebui sa mearga...nu stiu cum sta insa treaba cu senzori si alte nebunii...motorul e acelasi si la e38 ala si la a ta....si trebe sa mearga si tiptronica...
ursuletz_cabrio is offline   Reply With Quote
Old 06-06-07, 00:58   #3
renock

Stage 1

Da ai dreptate cu senzorii si alte chestii care mai sunt pe acolo..... am intrebat si eu astazi pe unul care se mai pricepe la bmw-uri si mi-a spus acelasi lucru.....Merci!
renock is offline   Reply With Quote
Old 09-06-09, 16:56   #4
buzoianul

Stock

am un bmw de vanzare identic cu al tau acelesi an acelasi motor aceiasi cutie daca te intereseaza suna-ma 0748362016 este neinmatriculat masina mea
buzoianul is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -