Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 15-06-13, 18:02   #1
Budy_

Stage 5

Budy_'s Avatar

Default climatronic e46 ??

Salut,am o dilema.
Mi-am luat un E46...am bagat seria VIN pe diferite site-uri de "decodat" ...si pe toate mi-au dat ca masina a iesit din fabrica cu CLIMATRONIC...iar eu pe ea am AER CONDITIONAT.
Se poate pune AER ( ma refer la fata aia din bord..cu butoane) daca se strica CLIMATRONICUL? Cum pot sa verific la masina daca am CLIMA SAU AER ? in sensul daca pot sa pun inapoi CLIMATRONICUL.

~ Haters make me Famous ~
Budy_ is offline   Reply With Quote
Old 24-06-13, 22:17   #2
alynex
Colectionar Machete

Stage 5

alynex's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[BMW]
Default Re: climatronic e46 ??

Daca masina a venit din fabrica cu climatronic, posibil ca acel panou sa fii fost schimbat.Trebuie sa verifici daca ai si restul instalatiei.
Panoul de aer conditionat functioneaa normal?Daca e asa inseamna ca cineva sa pus sa schimbe climatronicul cu aerul conditionat, desi nu vad de ce.
Old 25-06-13, 06:28   #3
onix_flo

Stage 2

onix_flo's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by Budy_ View Post
Salut,am o dilema.
Mi-am luat un E46...am bagat seria VIN pe diferite site-uri de "decodat" ...si pe toate mi-au dat ca masina a iesit din fabrica cu CLIMATRONIC...iar eu pe ea am AER CONDITIONAT.
Se poate pune AER ( ma refer la fata aia din bord..cu butoane) daca se strica CLIMATRONICUL? Cum pot sa verific la masina daca am CLIMA SAU AER ? in sensul daca pot sa pun inapoi CLIMATRONICUL.
am inteles ca atunci cand schimbi AC-ul cu climatronic, sau invers, trebuie sa schimbi si ceva cablaje prin bord, acelea de deschis/inchis ventilatie, comutare...ceva de genul. asa ca e ceva de munca daca vrei sa faci o operatiune ca asta. Daca gresesc...sorry, daca am spus ceva bn...sa fie bine
Old 25-06-13, 18:01   #4
Budy_

Stage 5

Budy_'s Avatar

Quote:
Originally Posted by alynex View Post
Daca masina a venit din fabrica cu climatronic, posibil ca acel panou sa fii fost schimbat.Trebuie sa verifici daca ai si restul instalatiei.
Panoul de aer conditionat functioneaa normal?Daca e asa inseamna ca cineva sa pus sa schimbe climatronicul cu aerul conditionat, desi nu vad de ce.
Nu merge panoul bine,de exemplu roata aia unde dai sa bage aerul la picioare/parbriz/etc...ramane doar pe "in fata". nu se intampla nimic daca rotesti de ea.

Banuiesc ca s a stricat si a pus asta....sa scape de masina.
Budy_ is offline   Reply With Quote
Old 28-06-13, 15:58   #5
alynex
Colectionar Machete

Stage 5

alynex's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[BMW]

Inseamna ca asta ii buba.A schimbat doar panoul frontal si comenzile nu mai merg cum trebuie.Cand ai timp te pui si demontezi, si atunci o sa vezi sigur care e problema.
alynex is offline   Reply With Quote
Old 30-06-13, 05:05   #6
e_emu3

Stage 5

Ia si tu un panou de clima si fa o proba daca nu ai de unde sa iei vino pana la mine la garaj sa iti dau unu sa faci o proba