Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 01-06-13, 22:24   #1
onix_flo

Stage 2

onix_flo's Avatar

Member of:
[VW]
Default INCHIDEREA CENTRALIZATA - nu mai merge

va salut, sunt nou pe zona asta de bmw-uri. pana acum am avut doar vw.
mi-am luat acum vreo 3 zile un 320 diesel din 1999. masina arata perfect...asta spun eu, dar a doua zi dupa de am urcat acasa, am uuitat telefonul in ea si cand m-am intors sa il iau nu mai mergea sa se deschida, apasam pe buton dar nu functiona inchiderea, am descis cu cheia mecanic, dar s-a deschis doar usa de la sofer. A doua zi la fel, nu mergea sa o deschid decat mecanic si decat usa de la sofer, am mai apasat acolo pe butoanele alea pe telecoamnda, cand pe acela din masina de blocat/deblocat. cateodata merge cateodata nu merge. Nu am ce sa-i fac. Oare ce sa aiba ? Mentionez ca la masina nu-i mai merge inchiderea de pe cheia ei originala, are o telecomanda micuta si are si alarma Ce ma sfatuiti sa fac, pe unde sa ,ma uit ? Acum depinde de noroc, can functioneaza cand nu functioneaza, Sper sa aveti rabdare sa cititi si povestea mea si sa ma sfatuiti...
Old 02-06-13, 20:57   #2
djrooney

Stage 5

djrooney's Avatar

Default Re: INCHIDEREA CENTRALIZATA - nu mai merge

Trebuie sa vezi poate nu iti face contact o mufa sau cum a fost montata,daca e daia din vitan facuta pe vapor iti recomand sa o anulezi alarma
djrooney is offline   Reply With Quote
Old 14-06-13, 03:29   #3
onix_flo

Stage 2

onix_flo's Avatar

Member of:
[VW]

alarma este montata in belgia, doar ce am luat masina si nu pot sa-mi dau seama dc face asa ! nu ii prieste pamant romanesc )
STITI CUMVA UNDE ARE MODULUL ACELA LA INCHIDERE, SAU RELEE ? multumesc !
onix_flo is offline   Reply With Quote
Old 14-06-13, 19:04   #4
dany2good4u

Stage 5

dany2good4u's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
Originally Posted by onix_flo View Post
alarma este montata in belgia, doar ce am luat masina si nu pot sa-mi dau seama dc face asa ! nu ii prieste pamant romanesc )
STITI CUMVA UNDE ARE MODULUL ACELA LA INCHIDERE, SAU RELEE ? multumesc !
da.sub torpedou.dai torpedoul jos si sub el o sa gasesti o cutiuta de plastic ca o caseta video(cum erau odata)in cutiuta aia sunt releele.un modul sh e aproximativ 200lei.numai bine.

EDIT: telecomanda ta ce are de nu merge,poti avea o problema destul de simpla,adica siguranta pe radio,ca e aceeasi antena care ia si semnal la telecomanda.

O masina te duce dintr-un loc in altul,o masina buna te duce dintr-una intr-alta
dany2good4u is offline   Reply With Quote
Old 15-06-13, 02:22   #5
onix_flo

Stage 2

onix_flo's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by dany2good4u View Post
da.sub torpedou.dai torpedoul jos si sub el o sa gasesti o cutiuta de plastic ca o caseta video(cum erau odata)in cutiuta aia sunt releele.un modul sh e aproximativ 200lei.numai bine.

EDIT: telecomanda ta ce are de nu merge,poti avea o problema destul de simpla,adica siguranta pe radio,ca e aceeasi antena care ia si semnal la telecomanda.
o sa ma uit sub torpedoo acolo sa incerc sa desfac, pentru ca intr-una in masina se aude un tacanit, chiar acolo in partea dreapta jos si se aude mereu.
Telecomanda ei originala de pe cheie nush dc nu mai merge, pentru ca nu am masina de mult timp, de vreo 2 saptamani, asa am luat-o cu o alta telecomanda, ca si cum ar fi montat un alt modul de inchidere. Dar precizez ca un singur buton de pe cheia originala merge, acela care deschide portbagajul, atat.
Old 17-06-13, 00:29   #6
dany2good4u

Stage 5

dany2good4u's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
Originally Posted by onix_flo View Post
o sa ma uit sub torpedoo acolo sa incerc sa desfac, pentru ca intr-una in masina se aude un tacanit, chiar acolo in partea dreapta jos si se aude mereu.
Telecomanda ei originala de pe cheie nush dc nu mai merge, pentru ca nu am masina de mult timp, de vreo 2 saptamani, asa am luat-o cu o alta telecomanda, ca si cum ar fi montat un alt modul de inchidere. Dar precizez ca un singur buton de pe cheia originala merge, acela care deschide portbagajul, atat.
tacanitul ala e de la relee...asa se aude si la mine.am avut si eu problema asta toata iarna,se incuia foarte usor dar se descuia numai cand voia...cand dadeam sa descui se auzea tacanitul ala sub topedou,adica vreun releu.poti schimba si doar releul sau modulul cu totul.
dany2good4u is offline   Reply With Quote
Old 22-06-13, 16:43   #7
onix_flo

Stage 2

onix_flo's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by dany2good4u View Post
tacanitul ala e de la relee...asa se aude si la mine.am avut si eu problema asta toata iarna,se incuia foarte usor dar se descuia numai cand voia...cand dadeam sa descui se auzea tacanitul ala sub topedou,adica vreun releu.poti schimba si doar releul sau modulul cu totul.
ai idee ce releu imi trebuie ? am desfacut cdentralina si are doua relee patratoase...unul de inchis si unul de deschis. de unde sa il cumpar ? se gaseste in magazine ? ms mult
- Copyright 2026 4Tuning -