![]() |
INCHIDEREA CENTRALIZATA - nu mai merge
va salut, sunt nou pe zona asta de bmw-uri. pana acum am avut doar vw.
mi-am luat acum vreo 3 zile un 320 diesel din 1999. masina arata perfect...asta spun eu, dar a doua zi dupa de am urcat acasa, am uuitat telefonul in ea si cand m-am intors sa il iau nu mai mergea sa se deschida, apasam pe buton dar nu functiona inchiderea, am descis cu cheia mecanic, dar s-a deschis doar usa de la sofer. A doua zi la fel, nu mergea sa o deschid decat mecanic si decat usa de la sofer, am mai apasat acolo pe butoanele alea pe telecoamnda, cand pe acela din masina de blocat/deblocat. cateodata merge cateodata nu merge. Nu am ce sa-i fac. Oare ce sa aiba ? Mentionez ca la masina nu-i mai merge inchiderea de pe cheia ei originala, are o telecomanda micuta si are si alarma :D Ce ma sfatuiti sa fac, pe unde sa ,ma uit ? Acum depinde de noroc, can functioneaza cand nu functioneaza, Sper sa aveti rabdare sa cititi si povestea mea si sa ma sfatuiti... |
Re: INCHIDEREA CENTRALIZATA - nu mai merge
Trebuie sa vezi poate nu iti face contact o mufa sau cum a fost montata,daca e daia din vitan facuta pe vapor iti recomand sa o anulezi alarma
|
alarma este montata in belgia, doar ce am luat masina si nu pot sa-mi dau seama dc face asa ! nu ii prieste pamant romanesc :))
STITI CUMVA UNDE ARE MODULUL ACELA LA INCHIDERE, SAU RELEE ? multumesc ! |
Quote:
EDIT: telecomanda ta ce are de nu merge,poti avea o problema destul de simpla,adica siguranta pe radio,ca e aceeasi antena care ia si semnal la telecomanda. |
Quote:
Telecomanda ei originala de pe cheie nush dc nu mai merge, pentru ca nu am masina de mult timp, de vreo 2 saptamani, asa am luat-o cu o alta telecomanda, ca si cum ar fi montat un alt modul de inchidere. Dar precizez ca un singur buton de pe cheia originala merge, acela care deschide portbagajul, atat. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:09. |
- Copyright 2026 4Tuning