problema sta in felul urmator:am cumparat un 318is de la un prieten(care a luat aceeasi teapa ca mine,(o sa intelegeti de ce).masina figureaza in acte 318ti,dar de fapt este IS,eu am crezut ca este o greseala in acte pana am bagat vin-ul pe net si am vazut ca masina mea este un compact cu pachet m interior-exterior,suspensie m,blocant,etc(nu am asa ceva pe masina).eu conduc un 318 coupe.pararea mea este ca cel care a adus masina doar a schimbat actele.prietenul de la care am cumparat masina a inscris-o pe numele lui si la RAR a fost totul ok,seria motorului fiind stearsa.fiind seria stearsa si nemaiavand bmw pana acum am postat aici pe forum pentru ca nu stiam ce tip de motor am,m42b18 sau m44b19,si in urma raspunsurilor primite am inteles ca am m42.in urma cu cateva zile am schimbat debitmetrul(second),si cand l-am pus pe masina am vazut ca nu se potriveste,gura care intra in cot este mai mica.al meu era de 6,5cm iar cel pe care l-am pus are 6cm(aproximativ in ambele cazuri).ce parere aveti?la debitmetrul pe care il aveam se vede ca a fost schimbata gura care intra in cot(taiata si sudata),cel pe care l-am pus acum provine tot dupa un m42b18.asa arata motorul cu debitmetrul neschimbat.rog sa se stearga unul din posturi.