Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 01-02-13, 12:10   #1
BaiatBun

Stage 5

BaiatBun's Avatar

Default problema inchidere

salutare,e36 1,8is sedan e masina in cauza,o am de 1 an si de cand o am nu mi-a mers niciodata inchiderea pe partea dreapta spate.Intrebarea mea e Ce sistem de inchidere are in usa,vad ca merg niste fire inspre spatele usii.Are motoras sau ce e acolo,si cum desfac sa am acces?Va multumesc.
Old 01-02-13, 16:20   #2
BaiatBun

Stage 5

BaiatBun's Avatar

Default Re: problema inchidere

chiar nime nu ma poate ajuta?
BaiatBun is offline   Reply With Quote
Old 01-02-13, 17:00   #3
alecsutz03

Stage 5

alecsutz03's Avatar

Quote:
Originally Posted by BaiatBun View Post
chiar nime nu ma poate ajuta?
in primul rand desfa fata de usa si vezi daca iti ajunge curent la motoras...trebuie sa ai langa broasca un actuator....repet vezi daca iti ajunge curent in momentul in care actionezi inchiderea....daca ai curent inseamna ca acel motoras este defect!daca nu ai curent e de lucu...trenuie sa cauti pe traseu unde e vreun fir intrerupt
Old 01-02-13, 17:23   #4
BaiatBun

Stage 5

BaiatBun's Avatar

Quote:
Originally Posted by alecsutz03 View Post
in primul rand desfa fata de usa si vezi daca iti ajunge curent la motoras...trebuie sa ai langa broasca un actuator....repet vezi daca iti ajunge curent in momentul in care actionezi inchiderea....daca ai curent inseamna ca acel motoras este defect!daca nu ai curent e de lucu...trenuie sa cauti pe traseu unde e vreun fir intrerupt
Alex,mi-am bagat mana acol pe dupa tabla aia,am urmarit firul dar nu dau de motoras sau ce e acolo.Am mana groasa ,nu ajung,sa iau cumva ala jos de pe usa?Cum!
BaiatBun is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -