| Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW |
17-01-13, 15:47
|
|
 Stage 5
|
reglare unghi cadere roti e36 compact
salut, vreau sa fac a stea rotile asa / \ la un e 36 compact, motivul este ca imi freaca jantele in aripi si nu vreau sa le umflu. este vb de un unghi foarte mic de inclinare, maxim o jumatate de cm. ms anticipat si imi cer scuze daca mai este un astfel de topic, dar eu nu am gasit nimic!
|
|
|
17-01-13, 18:18
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Re: reglare unghi cadere roti e36 compact
E36 compact are puntea spate ca la E30 nu poti regla nimica.Rotile isi modifica unghiul in functie de garda la sol , o garda mica unghi negativ mai mare. Se poate modifica puntea spate sa poti umbla la reglaje .
E46 320d touring BR 04 KRO
|
|
|
17-01-13, 23:43
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by vali vtk
E36 compact are puntea spate ca la E30 nu poti regla nimica.Rotile isi modifica unghiul in functie de garda la sol , o garda mica unghi negativ mai mare. Se poate modifica puntea spate sa poti umbla la reglaje .
|
ms frumos
|
|
|
31-01-13, 22:51
|
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
ca sa vezi ca nu sunt carcotas iti dau si explicatie ca sa te ajut
Ca rotile sa iti stea / \ , iti cumperi flansele de la amortizoare de M3 , le gasesti aftermarket si le montezi cu sageata spre interioru adik spre motor , iar pe spate ai niste reglaje pe bascule , adik acele 2 suruburi , nu iti permit modificarea prea mare a unghiului , insa dak vrei neaparat o dai jos si se pot adapta niste surubri speciale sau niste bucsi care le gasesti la AKG MOTORSPORT ...
|
|
|
01-02-13, 13:01
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by colegutu_2005
ca sa vezi ca nu sunt carcotas iti dau si explicatie ca sa te ajut
Ca rotile sa iti stea / \ , iti cumperi flansele de la amortizoare de M3 , le gasesti aftermarket si le montezi cu sageata spre interioru adik spre motor , iar pe spate ai niste reglaje pe bascule , adik acele 2 suruburi , nu iti permit modificarea prea mare a unghiului , insa dak vrei neaparat o dai jos si se pot adapta niste surubri speciale sau niste bucsi care le gasesti la AKG MOTORSPORT ...
|
si ca sa vezi ca nici eu nu sunt carcotas si ca sunt doar pe subiectul dezbatut, iti multumesc frumos pentru informatiile oferite! sa ai o zi buna
|
|
|
01-02-13, 14:48
|
|
 Stage 5
|
vezi ca pe spate sunt brate reglabile cu filet,le faci cat vrei de lungi sa iti impinga rotile inafara.,sau cele de m stiu ca sunt mai lungi.Si mie imi freaca decand am pus gumele de iarna,dar am preferat sa pun arcuri stok in locul celor sport.In cazul in care reusesti sa faci masina sa stea /\ esti constient ca o sa iti uzezi gumele pe interior,le faci praf.Bafta.
|
01-02-13, 15:17
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by BaiatBun
vezi ca pe spate sunt brate reglabile cu filet,le faci cat vrei de lungi sa iti impinga rotile inafara.,sau cele de m stiu ca sunt mai lungi.Si mie imi freaca decand am pus gumele de iarna,dar am preferat sa pun arcuri stok in locul celor sport.In cazul in care reusesti sa faci masina sa stea /\ esti constient ca o sa iti uzezi gumele pe interior,le faci praf.Bafta.
|
dap nu e o problema gumele, compactul are punte de urs pe spate si nu merge cu ce ai spus u! la asa ceva te referi?
|
|
|
01-02-13, 15:35
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by eqilibruee
dap nu e o problema gumele, compactul are punte de urs pe spate si nu merge cu ce ai spus u! la asa ceva te referi?
|
Da.da,la bratele alea ma refer,nu stiam ca la compact e ca la urs,intradevar observ ca,modelul compact e un hibrid intre urs si pisica
|
|
|
|
|