Quote:
Originally Posted by Addr
Salut am o problema la un bmw 318is e36 ....deci dupa ce fac sa zic 2'3 km cu masina de odata incep sa scada duratiile ca si cum ar muri motorul...daca calc pedala de aceleratie mai tare isi revine ...pana sambata cand o pun pe un tester as dori sa stiu daca a mai patit cineva asa ceva....si ce ar putea fi....
O seara buna ...
|
Da,am patit eu asa,la fiecare intersectie sau cand o scoteam la liber aproape murea motorul,daca o turai odata peste 3000 de ture isi revenea,mie dupa cateva luni a inceput sa mai si dea in nas,am pus-o pe tester ,a dat reglare amestec,exact ceea ce face sonda lambda,rezolvarea ,am scos mufa de la sonda lambda ,acum merge brici,nu mai oscileaza deloc relantiul,circul momentan cu sonda deconectat pana imi cumpar alta.Fa si tu la fel,scoate mufa si vezi daca merge mai bine,dureaza 2 minute,daca nu e de acolo,mai poate sa iti traga aer fals,osinguri injectoare duse,debitmetru defect,dar nu as crede ,parerea mea e ca e sonda ,mai ales ca daca zici ca daca o turezi isi revine......incearca sa scoti mufa si da-ne rezultatul,sunt curios.
PS daca cumva constati ca e debitmetru am eu unu de vanzare