Salutare, sunt posesorul unui E36 (B43) 1.6 din '95 ... si de curiozitate, am ridicat capota sa verific daca mi a inghetat apa in instalatie,... am pus mana pe un furtun...si am realizat ca a inceput sa inghete....atunci m am apucat sa desfac toate furtunele...am dat si radiatorul jos....iar, am obesrvat ca apa era ca atunci cand incepe sa inghete...cristalizata.
Radiatorul l'am dus in casa.... l am lasat cateva minute la calura...vazand ca incepe sa se dezghete, dupa care am inceput sa torn apa calda in el ...reusind sa l golesc si sa'l curat de impuritatile acumulate in timp...
Iar, in blocul motor, am turnat apa calie,am suflat...incepea sa mi iasa pe la termostat...
Am facut asta de cateva x ...dupa care am bagat apa fierbinte...si la fel ...am inceput sa suflu...acum am astupat cele doua iesiri...si am zis sa va intreb....
Acum ce vreau sa stiu e, daca pot sa i pun antigel in blocul motor...si sa'l las asa pana maine...
Presupun ca, n'ar fii o problema...
Insa, am un mic dubiu...
Nu mai stiu sigur cati litri de amestec in instalatie ? (Din cate stiu, undeva pe la 6.5-7 L )
Multumesc !