| Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW |
22-03-10, 23:59
|
|
 Stage 5
|
Cruise control Bmw E36 (pilot automat) HELP!!
Daca ma poate ajuta cineva cu niste informatii,vreau sa pun pilot automat si nu stiu daca mai am nevoie de alte componente. Pana acuma eu stiu de astea daca e cineva care stie de altele si ma poate ajuta astept pm.
|
|
|
24-03-10, 17:06
|
|
 Stage 5
Member of: [BMW]
|
Re: Cruise control Bmw E36 (pilot automat) HELP!!
Vezi sa iei de pe masina donatoare si intrerupatorul de sub pedala de ambreiaj iar control box-ul ar fi bine sa-l iei cu tot cu mufa din spate sau si mai bine cu toata instalatia lui electrica.
O lista cu piese ar fi: control box, stalk (maneta), motoras+cablu, intrerupatorul de la ambreiaj (decupleaza pilotul cand apesi ambreiaj-ul), mufe+fire
Eu mi-am montat pe masina si pot sa-ti spun ca a meritat 100% 
Succes cu modificarea
PS: vezi ca de pe diesel nu se potriveste pe benzina
|
|
|
24-03-10, 22:29
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by JustinCase
Vezi sa iei de pe masina donatoare si intrerupatorul de sub pedala de ambreiaj iar control box-ul ar fi bine sa-l iei cu tot cu mufa din spate sau si mai bine cu toata instalatia lui electrica.
O lista cu piese ar fi: control box, stalk (maneta), motoras+cablu, intrerupatorul de la ambreiaj (decupleaza pilotul cand apesi ambreiaj-ul), mufe+fire
Eu mi-am montat pe masina si pot sa-ti spun ca a meritat 100% 
Succes cu modificarea
PS: vezi ca de pe diesel nu se potriveste pe benzina
|
stiu cum e ca am si pe alte masini de aceea mi-as face un cadou frumos
|
|
|
04-04-10, 13:46
|
|
 Stage 5
|
am lamurit problema,se poate inchide.
|
|
|
16-05-12, 01:16
|
|
 Stage 5
|
mai e nevoie si de altceva? daca masina are cutie automata se ia vreun switch de la pedala de frana? mersi!
|
|
|
16-05-12, 02:34
|
|
 Stage 5
Member of: [BMW]
|
oricum toate masinile au un switch standard la pedala de frana, trebuie doar sa scoti niste fire in plus din el
|
|
|
13-07-12, 22:25
|
|
 Stage 5
Member of: [Competitor CNCA] [BMW]
|
Am si eu o intrebare.Vreau sa iau toata instalatia de la pilotul automat de pe un 325 tds.Ma gandesc ca nu se pupa prea usor la mine, pentru ca nu stiu cum e actionata acceleratia la diessel, cel putin nu cred ca este prin cablu, dar il pot adapta?Ce imi mai trebuie ca sa il pun pe benzina!
|
|
|
14-07-12, 10:05
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by florineluspr
Am si eu o intrebare.Vreau sa iau toata instalatia de la pilotul automat de pe un 325 tds.Ma gandesc ca nu se pupa prea usor la mine, pentru ca nu stiu cum e actionata acceleratia la diessel, cel putin nu cred ca este prin cablu, dar il pot adapta?Ce imi mai trebuie ca sa il pun pe benzina!
|
Eu nu stiu,nu am mai apucat sa il montez.
|
|
|
14-07-12, 21:03
|
|
 Stage 5
Member of: [Honda]
|
La tds mi se pare ca pilotul automat este controlat de calculatorul de motor, pe cand la benzinar este calculator separat pentru pilot
|
|
|
16-07-12, 22:41
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by florineluspr
|
N-are nici o legatura cu benzina. La tds iti trebuie doar maneta pe cand la benzina iti trebuie tot ce are colegul din primul post.
|
|
|
16-07-12, 22:50
|
|
 Stage 5
Member of: [Competitor CNCA] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by 316i
N-are nici o legatura cu benzina. La tds iti trebuie doar maneta pe cand la benzina iti trebuie tot ce are colegul din primul post.
|
Ms boss!Deci n-am ce lua dupa tds...Am un prieten cu un tds si il puteam lua dar n-am ce face cu el atunci!
|
|
|
11-09-12, 21:03
|
|
 Stage 5
|
ce trebuie sa leg si unde la tds!Doar maneta trebuie achizitionata??
|
|
|
12-09-12, 13:13
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by alecsutz03
ce trebuie sa leg si unde la tds!Doar maneta trebuie achizitionata??
|
Da, doar maneta iti trebuie, ai doua fire de legat, daca imi amintesc bine. Daca nu ai maneta suna-ma!
|
|
|
|
|