![]() |
Cruise control Bmw E36 (pilot automat) HELP!!
6 Attachment(s)
Daca ma poate ajuta cineva cu niste informatii,vreau sa pun pilot automat si nu stiu daca mai am nevoie de alte componente. Pana acuma eu stiu de astea daca e cineva care stie de altele si ma poate ajuta astept pm.
|
Re: Cruise control Bmw E36 (pilot automat) HELP!!
Vezi sa iei de pe masina donatoare si intrerupatorul de sub pedala de ambreiaj iar control box-ul ar fi bine sa-l iei cu tot cu mufa din spate sau si mai bine cu toata instalatia lui electrica.
O lista cu piese ar fi: control box, stalk (maneta), motoras+cablu, intrerupatorul de la ambreiaj (decupleaza pilotul cand apesi ambreiaj-ul), mufe+fire Eu mi-am montat pe masina si pot sa-ti spun ca a meritat 100% :D Succes cu modificarea PS: vezi ca de pe diesel nu se potriveste pe benzina |
Quote:
|
am lamurit problema,se poate inchide.
|
mai e nevoie si de altceva? daca masina are cutie automata se ia vreun switch de la pedala de frana? mersi!
|
oricum toate masinile au un switch standard la pedala de frana, trebuie doar sa scoti niste fire in plus din el
|
Am si eu o intrebare.Vreau sa iau toata instalatia de la pilotul automat de pe un 325 tds.Ma gandesc ca nu se pupa prea usor la mine, pentru ca nu stiu cum e actionata acceleratia la diessel, cel putin nu cred ca este prin cablu, dar il pot adapta?Ce imi mai trebuie ca sa il pun pe benzina!
|
Quote:
|
La tds mi se pare ca pilotul automat este controlat de calculatorul de motor, pe cand la benzinar este calculator separat pentru pilot
|
Quote:
|
Quote:
|
ce trebuie sa leg si unde la tds!Doar maneta trebuie achizitionata??
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:12. |
- Copyright 2026 4Tuning