Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply
 
Thread Tools
Old 31-10-12, 21:45   #31
danciu

Stage 2
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 31
Default Re: Problema E36

Quote:
Originally Posted by danciu View Post
senzorul l-ai schimbat degeaba,am avut probleme cu el.....nu face probleme doar la pornire,mie imi oprea motorul si din mers bagat in viteza......yo sugerez sa curati regulatorul de relanti si yo am probleme akm cu pornirea si cu prima ocazie asa vreau sa fac inainte sa schimb lucruri inutile la masina
si apropo nu trebuie resetat calculatorul dupa ce schimbi senzorul......cand am avut probleme cu el un mecanic mi l-a taiat si a inlocuit doar partea de joc.....i-a lipit firele cu banda adeziva si asa e si in ziua de azi dupa 3 ani jumate si 50.000 km
danciu is offline   Reply With Quote
Old 03-11-12, 02:11   #32
Skyll3x

Stage 4
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 298
Default Re: Problema E36

Masina e inapoi in service-u la care am schimbat senzorul. Acuma zic ca pinul 27 (sau asa ceva) nu da comanda la releul de pornire. Deja ma enerveaza ca de cand am luat-o de la ei nic 200km nu am facut si iara mi s-a oprit in drum. Daca pana luni nu rezolva nimic le fac scandal, in ultimile doua luni masina a stat la ei.
Skyll3x is offline   Reply With Quote
Old 07-11-12, 09:28   #33
BaiatBun

Stage 5
 
BaiatBun's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,322
Default Re: Problema E36

Quote:
Originally Posted by Skyll3x View Post
Am atasat o poza cu motorul, cu siguranta stiti voi ce motor este. Benzina isi trage, releul face "tzac" dupa ce pun contactu. Fulia este curatata recent.

La mine porneste cand are chef. Ieri cand am plecat cu ea a pornit fara nicio problema, am ajuns unde trebuia si dupa vreo 20min a trebuit sa plec si a pornit normal. Dupa vreo 2 ore cand am vrut sa plec acasa nu a mai pornit din prima, deabea am reusit sa o pornesc. M-am dat jos din ea, am inchis usile + alarma si deabea atunci a pornit de parca nimic nu s-a intamplat.

Am sa revin cu detalii putin mai incolo, momentan sunt in graba si sper sa nu ma lase acum masina.

Merci mult pentru raspunsuri.
Frumos motorul
BaiatBun is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -