Quote:
Originally Posted by kingkahn
msi de raspunsuri. maine o sa ma uit sa vad daca se racesc conductele.. deci de bagat imi baga aer rece..inca si suna cand dau treapta 4 este un sunet de la ventilator de nu aud nimic.. dar pur si simplu aerul nu ajunge pana la mine .max 10 cm sufla de la bord.... cineva mi-a zis ca poate nici tunelele nu sunt puse bine ? ..numa ca nush ce fel de tunele sunt in bord. chiar in mijloc ca la pasager am pus eu cum trebe dar in mijloc mi l-a pus cineva si nam fost de fata cand mi l-a pus...daca mi l-a pus ?
|
Ce panou de clima ai? Digital sau Analogic?
Daca ai digital (din cate inteleg eu cu treata 4 ... e digital) e posibil sa fie de de la contactul rotitei din panou. incearca sa probezi cu un alt panou.
Nu vad ce legatura ar avea freonul si cu tevile cu aeroterma, ventilatorul.
Daca rotita, butonul din parou de la aerotrerma nu face contact bine.... nu ii mai da amperajul necesar ventilatorului de la aeroterma ...si foloseste doar treapta 1 sau 2...
Tie tre sa iti scoata aer foarte puternic pe tunelee chiar daca unu nu e pus cum trebuie ...
Mai verifica si clapetele de la tunel .... acelea care se inchid manual de la rotita...poate unul a ramas blocat pe inchis si din cauza aia nu mai ai debit de aer.
Sa postezi daca rezolvi problema...sunt si eu ff curios ce s-a intamplat.