Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 24-07-12, 23:56   #16
kingkahn

Stage 5

Default Re: Probleme Montaj Clima Digitala bmw e36 / '95

Quote:
Originally Posted by djrooney View Post
da drumul la aer 15 minute si lasa sa mearga si aeroterma si dupa verifica daca se racesc bine conductele,daca se racesc atunci ai o problema de comanda din climatronic daca nu cauzele pot fi multe,ori ai pierdut din freon si nu mai are forta ori compresorul e pe duca ori senzorul care iti masoara presiunea din sistem sa defectat

ps:scuze geoalex ca ne-am incurcat in topic
msi de raspunsuri. maine o sa ma uit sa vad daca se racesc conductele.. deci de bagat imi baga aer rece..inca si suna cand dau treapta 4 este un sunet de la ventilator de nu aud nimic.. dar pur si simplu aerul nu ajunge pana la mine .max 10 cm sufla de la bord.... cineva mi-a zis ca poate nici tunelele nu sunt puse bine? ..numa ca nush ce fel de tunele sunt in bord. chiar in mijloc ca la pasager am pus eu cum trebe dar in mijloc mi l-a pus cineva si nam fost de fata cand mi l-a pus...daca mi l-a pus?
kingkahn is offline   Reply With Quote
Old 25-07-12, 08:56   #17
geolex

Stage 5

geolex's Avatar

Quote:
Originally Posted by kingkahn View Post
msi de raspunsuri. maine o sa ma uit sa vad daca se racesc conductele.. deci de bagat imi baga aer rece..inca si suna cand dau treapta 4 este un sunet de la ventilator de nu aud nimic.. dar pur si simplu aerul nu ajunge pana la mine .max 10 cm sufla de la bord.... cineva mi-a zis ca poate nici tunelele nu sunt puse bine? ..numa ca nush ce fel de tunele sunt in bord. chiar in mijloc ca la pasager am pus eu cum trebe dar in mijloc mi l-a pus cineva si nam fost de fata cand mi l-a pus...daca mi l-a pus?

Ce panou de clima ai? Digital sau Analogic?

Daca ai digital (din cate inteleg eu cu treata 4 ... e digital) e posibil sa fie de de la contactul rotitei din panou. incearca sa probezi cu un alt panou.

Nu vad ce legatura ar avea freonul si cu tevile cu aeroterma, ventilatorul.

Daca rotita, butonul din parou de la aerotrerma nu face contact bine.... nu ii mai da amperajul necesar ventilatorului de la aeroterma ...si foloseste doar treapta 1 sau 2...

Tie tre sa iti scoata aer foarte puternic pe tunelee chiar daca unu nu e pus cum trebuie ...

Mai verifica si clapetele de la tunel .... acelea care se inchid manual de la rotita...poate unul a ramas blocat pe inchis si din cauza aia nu mai ai debit de aer.

Sa postezi daca rezolvi problema...sunt si eu ff curios ce s-a intamplat.
geolex is offline   Reply With Quote
Old 25-07-12, 15:51   #18
djrooney

Stage 5

djrooney's Avatar

E posibil si ce zice geoalex am intalnit la clima digitala ii ramanea clapeta intredeschisa si automat nu mai debita aeroterma...cel mai bine daca ai de unde sa pui un alt panou de proba sa vezi daca iti face la fel.

Efectuam

Diagnoza auto,Reparatii electrice,Stergere Crash Airbag,Modificare KM,Rescriere Imobilizator,Radio/cd decoder
0722263565/0766915498

BMW 318i e46 Facelift
Mercedes C180
Ex:E46 318i 2000 NFL
djrooney is offline   Reply With Quote
Old 15-12-12, 10:59   #19
hayden07

Stage 4

hayden07's Avatar

Quote:
Originally Posted by djrooney View Post
Ca sa ajungi la aeroterma trebuie sa desfaci plasticaraia care ti-am incercuit-o in poza dar din exprimarea ta nu am inteles cand dai pe trepta 4 nu iti baga aer conditionat doar sau nu iti baga nici aer de afara cu viteza?
scz de interventie, am o intrebare cu privire la aeroterma normala!
e normal ca in timpul mersului si in aglomeratie cand am masina in fata sa miroasa a combustibil de la ea, eu ma gandeam ca are vreun filtru ceva acolo(nu de polen ca stiu ca nu are ca nu am aer)?
Old 15-12-12, 11:03   #20
geolex

Stage 5

geolex's Avatar

Quote:
Originally Posted by hayden07 View Post
scz de interventie, am o intrebare cu privire la aeroterma normala!
e normal ca in timpul mersului si in aglomeratie cand am masina in fata sa miroasa a combustibil de la ea, eu ma gandeam ca are vreun filtru ceva acolo(nu de polen ca stiu ca nu are ca nu am aer)?

Salut,
Nu e normal sa miroase a benzina... uitate atent sa nu cumva sa pierzi benzina...
geolex is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -