Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 18-12-06, 21:31   #1
cosmin75

Stock

Question Probleme mari---help

Am un 330d din 2000 135kw de vreo o luna am inceput sa am probleme cu el din senin. La inceput la relantii aveam variatzii de turatzie si cateodata dadea semne ca se opreste, apoi dupa o perioada de timp a inceput sa mi se opreasca si din mers din ce in ce mai des( precizez ca nu mi s-a aprins check engine). Intr-un final mi-am facut programare la Filaret si dupa ce mi-au pus testerul mi-au spus ca nu imi merge un injector si masina merge in 5 cilindri.Urmeaza sa schimb injectorul saptamana care vine, dar parerea mea este ca nu cred ca acea variatzie de turatzie si opririle dese din mers sant din cauza injectorului.

La test nu a iesit decat problema cu injectorul. Mi-au mai spus ca s-ar putea sa mai fie de la EPURATOR sin ca ar fi bine sa-l schimb.
Nu stiu ce sa fac , nu am nici o idee de unde sant aceste probleme. :bashwall:
Da ca circul asa in cinci cilindri cu masina este nasol?

Ajutaztima cu un Sfat va rog.

Va salut pe totzi

P.S. am vb cu cineva si mi-a spus ca ar fi de la niste senzori de la axa cu came( asa i s-a intamplat lui), cica ar fi 2 senzori. ce fac senzori astia?
cosmin75 is offline   Reply With Quote
Old 16-01-07, 21:00   #2
i0nutz

Stock

Default Re: Probleme mari---help

sunama 0723339264 daca vrei raspunsul
i0nutz is offline   Reply With Quote
Old 24-01-07, 00:54   #3
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Dar era asha de greu ca sa ii spui raspunsul aici ?
Poate au si altii aceeashi problema ... ar trebui sa te sune toti ?

100 % este Epuratorul de gaze ... dca curetzi injectoarele o sa merga un pic de tot mai bine ...
A patzit un prieten cu un 525 la fel ... si a schimbat epuratorul de sub admisie .
X-Ray-Eyes is offline   Reply With Quote
Old 03-02-07, 08:38   #4
aaddyy

Stage 2

aaddyy's Avatar

Quote:
Originally Posted by cosmin75 View Post
Am un 330d din 2000 135kw de vreo o luna am inceput sa am probleme cu el din senin. La inceput la relantii aveam variatzii de turatzie si cateodata dadea semne ca se opreste, apoi dupa o perioada de timp a inceput sa mi se opreasca si din mers din ce in ce mai des( precizez ca nu mi s-a aprins check engine). Intr-un final mi-am facut programare la Filaret si dupa ce mi-au pus testerul mi-au spus ca nu imi merge un injector si masina merge in 5 cilindri.Urmeaza sa schimb injectorul saptamana care vine, dar parerea mea este ca nu cred ca acea variatzie de turatzie si opririle dese din mers sant din cauza injectorului.

La test nu a iesit decat problema cu injectorul. Mi-au mai spus ca s-ar putea sa mai fie de la EPURATOR sin ca ar fi bine sa-l schimb.
Nu stiu ce sa fac , nu am nici o idee de unde sant aceste probleme. :bashwall:
Da ca circul asa in cinci cilindri cu masina este nasol?

Ajutaztima cu un Sfat va rog.

Va salut pe totzi

P.S. am vb cu cineva si mi-a spus ca ar fi de la niste senzori de la axa cu came( asa i s-a intamplat lui), cica ar fi 2 senzori. ce fac senzori astia?
deci este epuratoru daca era injectoru nu avea voie sa se opreasca in mers sau relati asta e parerea mea........bafta
aaddyy is offline   Reply With Quote
Old 13-02-07, 23:47   #5
rednic-adi

Stock

rednic-adi's Avatar

buna. dupa parerea mea o sa cheltuiesti cam multi bani pe reparatul injectorului. am gasit mai inainte niste injectoare cam la 200euro pt bmw. la diesel sunt cam scumpe piesele pentru motor. bafta
rednic-adi is offline   Reply With Quote
Old 02-05-07, 02:56   #6
Andreiu_TKS

Stock

aia de la filaret sunt niste imbarligatori, dupa ei trb sa schimb caseta de directie,electroventilatorul sunt tzigani !!! si vezi cat lasi masina la ei ca manopera tanicule costa de iti rupe chilotzeii!! bafta
Andreiu_TKS is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -