Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 03-12-11, 18:45   #1
.UTH.

Stage 3

.UTH.'s Avatar

Default Variante reglabila E36 HELP !!!!!

Am un e36 coupe... si as vrea sa achizitionez o reglabila... raceland care era cea mai calitativa pentru banii care ii dispun (max 1000 ron) nu se mai gaseste... care ar fi cea mai buna suspensie reglabila aftermarket ? KW ? JOM ? etc... astept recomandari...

Mentionez ca nu vreau sa primesc aici oferte de la toti cei care vand suspensii... ia-o pe asta k e buna si ti-o dau la nu stiu ce pret... sau alte remarci de genul.. vreau parerile oamenilor care le au montate pe masina.. eventual fac comparatie cu o alta...

Multumesc anticipat

Last edited by .UTH.; 03-12-11 at 19:10.
.UTH. is offline   Reply With Quote
Old 03-12-11, 21:11   #2
krone

Stage 4

krone's Avatar

Member of:
[BMW]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Variante reglabila E36 HELP !!!!!

Quote:
Originally Posted by .UTH. View Post
Am un e36 coupe... si as vrea sa achizitionez o reglabila... raceland care era cea mai calitativa pentru banii care ii dispun (max 1000 ron) nu se mai gaseste... care ar fi cea mai buna suspensie reglabila aftermarket ? KW ? JOM ? etc... astept recomandari...

Mentionez ca nu vreau sa primesc aici oferte de la toti cei care vand suspensii... ia-o pe asta k e buna si ti-o dau la nu stiu ce pret... sau alte remarci de genul.. vreau parerile oamenilor care le au montate pe masina.. eventual fac comparatie cu o alta...

Multumesc anticipat
Tuning art(ta technix) foarte multumit,o am de vreo 6 luni isi face treaba foarte bine,iar reglajele functioneaza bine...raport calitate/pret bun zic eu...Numa bine!
krone is offline   Reply With Quote
Old 03-12-11, 23:57   #3
myky99

Stage 5

myky99's Avatar

Member of:
[Opel]
[BMW]

Quote:

Multumesc anticipat
nu pot sa iti recomand o suspensie low cost pt ca nu am asa ceva ....de aia nu vorbesc...dar daca as fi in locul tau ..mai ales ca esti din bucuresti... as lua legatura cu diversi useri care eu diverrse suspensii( raceland/ jom/ TA etc/ sa vezi direct pe masina cum se comporta...ca asa din vorbe.toti recomandam...... eu unul asa as face.....sunt baieti de nota 10 care nu cred ca te-ar refuza bafta in alegerea suspensiei !
Old 04-12-11, 19:21   #4
.UTH.

Stage 3

.UTH.'s Avatar

am inteles...indiferent daca as avea mai multi bani sau nu..... nu as da asa multi bani... totusi e o suspensie... si 10 mil e decent... mai am si altele de facut...
Old 04-12-11, 19:33   #5
myky99

Stage 5

myky99's Avatar

Member of:
[Opel]
[BMW]

Quote:
am inteles...indiferent daca as avea mai multi bani sau nu..... nu as da asa multi bani... totusi e o suspensie... si 10 mil e decent... mai am si altele de facut...
da...dar vezi tu ... in domeniul asta de cele mai multe ori pretul reflecta calitatea ! bafta
myky99 is offline   Reply With Quote
Old 04-12-11, 19:38   #6
.UTH.

Stage 3

.UTH.'s Avatar

Quote:
Originally Posted by myky99 View Post
da...dar vezi tu ... in domeniul asta de cele mai multe ori pretul reflecta calitatea ! bafta
inteleg ce zici.... dar nu cred ca dai 10 milioane si e naspa... dupa cum zicea Krone mai sus... el o are de 6 luni si e multumit... nu toti au bani sa dea cate5-600 euro pe o reglabila... mai ales cand nu castigi bani din masina... ba mai mult... te seaca am bagat deja destui bani... interior vadere , volan M mare, cass original , urmeaza suspensie , obc mare... si o fac de la banii aia imi scoteam e46... dar nah.. asa e cand ti se pune pata pe cate o masina...
Old 04-12-11, 20:06   #7
RIcKO
BMW Driver

Stage 5

RIcKO's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
inteleg ce zici.... dar nu cred ca dai 10 milioane si e naspa... dupa cum zicea Krone mai sus... el o are de 6 luni si e multumit... nu toti au bani sa dea cate5-600 euro pe o reglabila... mai ales cand nu castigi bani din masina... ba mai mult... te seaca am bagat deja destui bani... interior vadere , volan M mare, cass original , urmeaza suspensie , obc mare... si o fac de la banii aia imi scoteam e46... dar nah.. asa e cand ti se pune pata pe cate o masina...
Stai linistit in privinta banilor bagati in masina , eu am circa 8 mii investiti in E36-le meu , vorba aia imi luam e46 coupe , insa eu zic ca daca vrei sa faci ceva fa calumea , o sa iti para rau mai tarziu cand vei realiza ca ce e ieftin defapt e scump , eu momentan strang bani pt o suspensie D2 cu toate reglajele posibile , am montata pe masina Jom Blue line , reglabila pe inaltime insa nu pot sa imi dau cu parerea despre ea pt ca inca nu am testat-o , Bafta

RIcKO is offline   Reply With Quote
Old 05-12-11, 00:59   #8
myky99

Stage 5

myky99's Avatar

Member of:
[Opel]
[BMW]

Quote:
asa cum a zis si ricko ...noi sa fim sanatosi ..ca bani vom mai baga, si inca cum ! astia suntem!.....eee stai calm ca nici eu nu ma laud cu vreo reglabila....merg pe un bilstein b12 statica.......daca era reglabila..ma pupam singur cu oglinda)) spor la lucru
myky99 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -