Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 29-11-11, 17:10   #1
oblivion

Stage 4

Question problema electrica bmw e36

salut la toata lumea, astazi in lipsa de ocupatie am zis sa scot din ceasurile de bord un bec care statea tot timpul aprins cel de langa frana de mana si alte pericole cred ca cel de uzura de placute de frana,am desfacut suruburile am tras ceasurile in fata fara sa le scot mufele si am bagat surbelnita sa desfiletez becu dar am atins cu ea pe circuitu unde face contact becu si a iesi putin fum si de atunci au inceput problemele,cand pun contactul neavand destula benzina becu ramanea aprins acuma se aprinde si se stinge,temp. la apa nu se mai ridica de loc,cand scot cheia din contact trebuia sa se stinga afisasul cu km acuma nu se mai stinge,afisasul temp exterioara la fel,claxonu merge fara contact specific ca mi s-au ars 2 sigurante pe care le-am schimbat iar daca scot una din ele cea care are nr 1 in tablou nu mai afiseza temp exterioara,claxon merge doar pe contact si afiseasul cu km parcursi merge doar pe contact.astept un sfat o idee multumesc
oblivion is offline   Reply With Quote
Old 29-11-11, 17:30   #2
JustinCase

Stage 5

JustinCase's Avatar

Member of:
[BMW]
Default Re: problema electrica bmw e36

In primul rand intotdeauna cand demontezi ceva la masina se deconecteaza bateria!!!

Schimba ceasurile ca sigur sunt duse

Last edited by JustinCase; 29-11-11 at 17:32.
JustinCase is offline   Reply With Quote
Old 29-11-11, 17:39   #3
oblivion

Stage 4

Quote:
Originally Posted by JustinCase View Post
In primul rand intotdeauna cand demontezi ceva la masina se deconecteaza bateria!!!

Schimba ceasurile ca sigur sunt duse

ce model de E36 ai?
318is.maine o sa incerc sa fac o proba cu ceasurile unui prieten care are masina identica cu a mea si aceiasi motorizare
Old 29-11-11, 18:35   #4
oblivion

Stage 4

am uitat sa specific ca inainte puteam sa fac smecheria cu cu acele sa se duca toate la blana acuma nu mai merge
Old 29-11-11, 19:05   #5
gxg_85

Stage 3

deconecteaza bateria si schimba ceasurile.
gxg_85 is offline   Reply With Quote
Old 30-11-11, 15:17   #6
oblivion

Stage 4

am schimbat azi ceasurile dar acum alta problema nu se mai aprinde abs-u cand pun contactu dar el merge am dat in frane si lucreaza normal.oare trebuie sa o bag pe teaster sau sa verific releu
Old 30-11-11, 19:19   #7
gxg_85

Stage 3

Quote:
Originally Posted by oblivion View Post
am schimbat azi ceasurile dar acum alta problema nu se mai aprinde abs-u cand pun contactu dar el merge am dat in frane si lucreaza normal.oare trebuie sa o bag pe teaster sau sa verific releu
becul de la abs ars
gxg_85 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -