Am un e30 pe care am montat un motor de e36 1.8, problema e ca este prea turat (la 100 km/h ~3.600 ture) deoarece nu am schimbat diferentialul, motorul original era un m10b18. Ce diferential ar trebui sa monez sa mai scada din ture?
Am un e30 pe care am montat un motor de e36 1.8, problema e ca este prea turat (la 100 km/h ~3.600 ture) deoarece nu am schimbat diferentialul, motorul original era un m10b18. Ce diferential ar trebui sa monez sa mai scada din ture?
Multumesc.
3.45 parca era pe e 36 de 1.8
pe m10b18 este 4.10. Prea scurt pt ce ai tu acu.
Acum macar trage cum ar fi normal pt un BMW sa traga chiar daca e doar un 1.8. Cand o sa-ti pui diferential de 3,45 nu vei avea aceeasi satisfactie dar bineinteles alegerea iti apartine.
Cutia este cea de pe e36, si da trage mai bine dar ma omoara consumul la drum intins la 120 cam 4000- 4100 de ture. Deci ce diferential imi recomandati?
Mai am o intrebare legata de indicatorul de consum,de cand am schimbat motorul nu mai indica nimic sta tot la nivelul minim.
Am mai avut probleme cu el si inainte de a schimba motorul,dar atunci cand il turam mai tare mergea pana la maxim apoi revenea la minim dar dupa un timp isi revenea acum nimic. Am incercat si cu alte cesuri de bord functionale si tot nu a mers.
Stie cineva ce fir trebuie sa leg de la ceasurile de bord de e30 la instalatia electrica de e36 sau la ECU?
Multumesc.
Cutia este cea de pe e36, si da trage mai bine dar ma omoara consumul la drum intins la 120 cam 4000- 4100 de ture. Deci ce diferential imi recomandati?