Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW |
29-10-11, 12:44
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [Opel]
|
Problema mare BMW E36 !
S-a stricat hexagonul la un prezon si nu reusesc sa il scot afara,am incercat sa sudez ceva de el(un surub,o piulita) dar nu tine se rupe si prezonul nu se desface sub nici un chip parca s-a sudat in butuc,daca are cineva vreo idee mai buna sa ma ajute si pe mine,chiar nu stiu ce sa-i mai fac E cat se poate de urgent,astept sfaturi,mersi !!!
|
|
|
29-10-11, 18:35
|
|
Stage 3
|
Re: Problema mare BMW E36 !
iei un burghiu de 13 firma bun(ruko) si te apuci si dai gaura prin el,o sa ramana pe burghiu capatu prezonului, scoti restu de 4 prezoane,si desfiletezi usor restu de prezon ramas. succes merge 100%
29-10-11, 19:12
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by alecs1
iei un burghiu de 13 firma bun(ruko) si te apuci si dai gaura prin el,o sa ramana pe burghiu capatu prezonului, scoti restu de 4 prezoane,si desfiletezi usor restu de prezon ramas. succes merge 100%
|
Mersi,dupa multe incercari cu sudura,rupt vreo 3 tubulare de 17 si vreo 2 de 16 am zis sa incerc si varianta cu gaura prin prezon,am desfacut celelalte 3 prezoane(1 era deja rupt si filetul in butuc) dupa care a picat roata singura ,le-am dat si pe cele 2 afara,am pus altele si...JOB DONE !
|
|
|
29-10-11, 23:10
|
|
Stage 5
|
exact problema asta am avuto si eu, tot cu gauritul prezonului am rezolvat ...imi imaginez ce stres a fost pe capul tau si nervi ... ma bucur ca sa rezolvat si imi pare rau ca am vazut topicul asta prea tarziu
|
|
|
30-10-11, 08:52
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by SB09HMM
exact problema asta am avuto si eu, tot cu gauritul prezonului am rezolvat ...imi imaginez ce stres a fost pe capul tau si nervi ... ma bucur ca sa rezolvat si imi pare rau ca am vazut topicul asta prea tarziu
|
M-am chinuit cu tata 1 juma' de zi dar e bine cand se termina cu bine,acum iar trebuie sa ies afara sa schimb rotile ca am pe spate 195/65/15 si ating
P.s : rog un moderator sa schimbe numele topicului in Probleme BMW E36 si sa postez aici de fiecare data cand am cate o problema,sa nu mai deschid pt fiecare problema cate un topic
|
|
|
28-12-11, 13:15
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
|
|
|
28-12-11, 14:38
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by DaNn.ZyX
Am revenit cu inca o problema(daca pot sa-i zic asa), de ceva timp auzeam o pocnitura in spate la roata dreapta si nu stiam ce e asta pana acum 2 zile cand am simtit la roata dreapta ca pleaca spre interior la accelerare,am ridicat-o pe cric si surpriza...
Acum intrebarea mea este cum pot sa remediez problema asta,ce e de facut la ce trebuie sa ma astept ?
|
La problema asta, nu stiu cate raspunsuri exacte poti primi pe forum. Eu iti sugerez sa mergi la un tinichigiu sa-ti evalueze paguba .
Eu stiu ca unghiul de fuga , pe spate , se regleaza din dracia aia ce o ai tu pozata; de acolo deschide/inchide unghiul . Acum daca la tine aia nu mai este fixa ......
In poza atasata , am evidentiat elementele din poza postata de tine ca sa-ti faci o idee cum sta treaba .
Posteaza te rog si rezolvarea finala !
|
|
|
28-12-11, 15:55
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Sparkle_81
La problema asta, nu stiu cate raspunsuri exacte poti primi pe forum. Eu iti sugerez sa mergi la un tinichigiu sa-ti evalueze paguba .
Eu stiu ca unghiul de fuga , pe spate , se regleaza din dracia aia ce o ai tu pozata; de acolo deschide/inchide unghiul . Acum daca la tine aia nu mai este fixa ......
In poza atasata , am evidentiat elementele din poza postata de tine ca sa-ti faci o idee cum sta treaba .
Posteaza te rog si rezolvarea finala !
|
Mersi,acum o sa merg la un tinichigiu sa vad ce imi spune,o sa revin cu detalii despre remedierea defectiunii !
|
|
|
28-12-11, 20:14
|
|
Stage 3
|
problema asta am intalnit o eu.un tinichigiu iti poate rezolva problema.in loc de piulita in caroserie eu am pus prezon.
|
|
|
28-12-11, 20:46
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Am fost cu ea la tinichigiu si surpriza...pt treaba aia ca sa-mi pun un petec acolo cat credeti ca mi-a cerut...ei bine mi-a cerut 400-500 Ron,asa ca dupa revelion ma apuc sa o fac eu impreuna cu un prieten,o sa revin cu detalii despre cum decurge treaba !
|
|
|
28-12-11, 21:10
|
|
Stage 5
Member of: [Competitor CNCA] [BMW]
|
Salut.Din ce vad eu acolo suportul ala a ruginit si trebuie refacut pentru ca nu mai ai in ce prinde bratul pe caroserie.Trebuie sa mergi la un tinichigiu bun si iti face fara probleme.
Daca vrei te pot ajuta si eu.Dureaza maxim 3 ore si esti de fata la toata operatia.Costuri cam 100 lei dar trebuie sa vi in Campulung Muscel la atelier.Daca nu iti place cum iese si cum se lucreaza nu platesti! Va fi refacut din nou suportul ala sudat cu CO2 antifonat si montat la loc.Nu ai nevoie de nimic.
|
|
|
28-12-11, 22:22
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by florineluspr
Salut.Din ce vad eu acolo suportul ala a ruginit si trebuie refacut pentru ca nu mai ai in ce prinde bratul pe caroserie.Trebuie sa mergi la un tinichigiu bun si iti face fara probleme.
Daca vrei te pot ajuta si eu.Dureaza maxim 3 ore si esti de fata la toata operatia.Costuri cam 100 lei dar trebuie sa vi in Campulung Muscel la atelier.Daca nu iti place cum iese si cum se lucreaza nu platesti! Va fi refacut din nou suportul ala sudat cu CO2 antifonat si montat la loc.Nu ai nevoie de nimic.
|
Asta e problema,cu masina pe roti nu pot merge asa la drum lung de la Ploiesti la Campulung sunt cam 180 km,iar cu platforma e mai complicat nu face reparatia cat dau la platforma , vom vedea daca reusim sa facem ceva daca nu o sa caut cumva o solutie pt a rezolva problema
|
|
|
28-12-11, 22:48
|
|
Stage 5
Member of: [Competitor CNCA] [BMW]
|
Stiu eu doar am spus.Daca o poti ancora cumva e alta treaba sa mergi lejer dar tu sti.Daca te pot ajuta nu ezita ma contactezi.
|
|
|
|
|