Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 19-03-11, 09:52   #1
asul.is

Stage 3

Exclamation Problema pierdere ulei e46

Este vorba de un bmw e46 318i din 99 si de ceva timp imi pierde ulei pe la garnitura de sub cotu de la apa.care a mai avut problema asta rog sa imi spuna ce a schimbat si costurile .Multumesc
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ulei.jpg
Views:	413
Size:	120.5 KB
ID:	1924959  
asul.is is offline   Reply With Quote
Old 02-04-11, 14:19   #2
magul

Stage 3

magul's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Problema pierdere ulei e46

Quote:
Originally Posted by asul.is View Post
Este vorba de un bmw e46 318i din 99 si de ceva timp imi pierde ulei pe la garnitura de sub cotu de la apa.care a mai avut problema asta rog sa imi spuna ce a schimbat si costurile .Multumesc
Salut , la mine se prelinge pe langa paharul filtrului de ulei exista acolo o garnitura + o supapa care trebuiesc schimbate deoarece supapa nu mai deschide cand trebuie si da pe afara cand face presiune !! eu am un e 46 din 2001 si mai am cativa amici care au aceeasi problema, costa f putin pana in 50 lei piesele problema e ca trebuie sa astepti dupa ele vin numai pe comanda.
magul is offline   Reply With Quote
Old 14-05-11, 18:10   #3
strutu_strutu

Stage 3

Default Re: Problema pierdere ulei e46

trebuie sa cumperi garnitura +2 oringuri(garnituri de cauciuc)
cand ai piesele te apuci de demontat
prima oara d ai cureaua jos pt trebuie sa demontezi alternatorul care are 2 surubuir .le desfaci cu o cheie de 16.
ca sa slabesti cureaua da i rola intinzatoare in stanga(tu fiind in fata masinii)si o blochezi cu o surubelnita subtire.are o gaura si pe acolo bagi surubelnita.
dupa ce scoti cela 2 ruburi de la alternator scoti mufa si masa de la el.il d ai afara.apoi ai 4 suruburi sub alternator si 1 in fata spre curea,iti trebuie o tubulara de 13.dupa ce d ai astea jos iese suportul cere tine alternatorul,apoi ai acces la cele 6 suruburi de la suportul filtrului pe care le desfaci cu o tubulara de 10.cureti vechea garnitura ,schimbi cele 2 oringuri si montezi la loc. ai grija la poztia curelei,m ai bine faci un desen pe hartie cum vine asezata.
spor la treba
strutu_strutu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -