Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 28-01-11, 19:04   #1
catau

Stage 1

Default subwoofer bmw seria 5 e60

salut,cine ma poate ajuta cu un sfat in legatura cum pot monta pe un bmw seria 5 e60 un amplificator cu subwoofer.am vazut ceva poze pe net cum cineva a montat un alt casetofon, si am auzit ca asta ar fi unica solutie, pt ca casetofonul din fabrica am auzit ca nu are iesiri rca.cine ma poate ajuta cu un sfat ii sunt recunoscator
catau is offline   Reply With Quote
Old 28-01-11, 20:45   #2
jipianu

Stage 5

jipianu's Avatar

Member of:
[Moderators]
Default Re: subwoofer bmw seria 5 e60

chiar daca acel casetofon cu care a venit ea din fabrica nu are iesiri RCA merge montata statia pe ea din cate stiu eu.
Eu inainte sa am playerul care il am acum am avut pus pe un mp3 balaupunkt si acela nu avea iesiri rca iar semnalul in Amplificator a fost tras de la Boxele Spate ale masinii.
Statia are si o intrare High in (cea pe care o am eu) si a mers totul ok ce era mai prost era ca nu aveam control asupra bass-ului cum am acum
Old 29-01-11, 18:29   #3
catau

Stage 1

mam gandit de prima data la asa ceva, dar am de gand sa pun ceva puternic pe masina si sigur o sa imi ard finalele de la casetofon.probabil o sa montez un alt casetofon ceva cu dvd si o sa trag alte fire pt boxe.dar inainte de toate o sa trec pe la bmw sa vad daca au mufe speciale care vin puse in spate casetofonului cu rca.am vazut tot pe 4tuning la cineva pe un e60 un alt casetofon cu dvd si subwoofer, si tot asa o sa fac si eu.merci totusi de sfat.daca mai stie cineva o alta solutie sa imi zica si mie.
Old 06-02-11, 14:07   #4
catau

Stage 1

se poate inchide topicul.multumesc
- Copyright 2025 4Tuning -