s-a rezolvat.pentru cei care intampina problema sa stiti...........scoateti servo pompa ,alternatorul intinzatorul de curea,pompa de apa fulia de la vibrochen,adica tot ce este in fata motorului.dupa. desfaceti cele patru suruburi din fata de la baie (care strang baia),dupa aveti de scos suruburile de la capacul distributiei.dupa ce le-ati scos pe toate scoateti capacul distributiei usor prin lovire cu un ciocan de cauciuc.........dupa aceea luati o tubulara de 22 si invartiti de motor pana puteti baga un dorn in spate la volanta ,cand intra dornul atunci motorul este la punct jos.desfaceti capacul de la axul cu came si pompa vacum din cap,si slabiti surubul di capul axului cu came .....in continuare luati o tubulara de 18 si invarti de pompa in sensul de mers al motorului ,nu va speriati ca nu pateste nimic .pe roata dintata de la pompa ve-ti gasi un punct ala e semnul orientativ de la pompa .odata ce jos e la punct veti vedea la vibrochen un punct(mijlocul zalei de la lant trebuie sa cada exact pe punct)......de acolo pana sus la pompa numarati 12 zale ,iar sus la pompa punctul trebuie sa cada automat in mijlocul zalei a 12,daca nu cade punctul pe zala 12 sus la pompa invartiti cu tubulara de 18 si cu putina forta (mai mult fortat9de roata pompei pana cade exact cum am explicat.mai verificati inca o data exact cum cade distributia.va avertizez ca pana de la pompa care intra in roata dintata cand este trasa la punct distributia trebuie sa cada exact pe conducta injectorului 1 adica aprinderea .acum trecem la partea de sus unde e mai simplu axul cu came trebuie sa fie cu primele came de la cilindrul 1 care automat se afla sus cand e la punct motorul ,trebuie sa aiba camele indreptate in sus si daca nu aveti piesa speciala (incercati la ochiul liber).se poate schimba distributia si fara sa dati jos chiuloasa dar nu recomand celor ce vor sa-si repare masina singuri si care nu stiu ce au sub capota .nu jignesc pe nimeni cred ....totul ce am scris e pentru cei care detin 525 tds e34.intretineti motoarele la timp si nu veti avea probleme ....numai bine